«Βομβαρδισμός» πολιτών με SMS από ιερέα στο Πήλιο, κατά του εμβολίου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-08, 11:02:45
Μέσω viber ο κληρικός αποστέλλει σε δημότες της ενορίας του διάφορες αναρτήσεις κατά του εμβολιασμού
«Βομβαρδισμός» πολιτών με SMS από ιερέα στο Πήλιο, κατά του εμβολίου

 Η αντιεμβολιαστική …καμπάνια κληρικού σε χωριό του Πηλίου, που υιοθετεί αναρτήσεις κατά του κορονοϊού και του εμβολίου από site - Οι θεωρίες συνωμοσίας και οι δόσεις του εμβολίου, που θα αλλάξουν το DNA…  

Ενώ ο κορονοϊός θερίζει οι απώλειες συμπολιτών βρίσκονται σε καθημερινή διάταξη και η τοπική Εκκλησία δίνει τη μάχη μαζί με την Πολιτεία για να πειστούν οι πολίτες να εμβολιαστούν κατά του ιού, ιερέας σε χωριό του Δυτικού Πηλίου επιδίδεται σε αγώνα δρόμου… να αποδείξει ότι το εμβόλιο δεν χρησιμεύει!

Υιοθετώντας αναρτήσεις διαφόρων site που συντηρούν απόψεις κατά του εμβολιασμού, ο συγκεκριμένος κληρικός «βομβαρδίζει» μέσω viber καθημερινά με SMS δημότες της ενορίας του, προωθώντας το περιεχόμενο των συγκεκριμένων αναρτήσεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ η αντιεμβολιαστική καμπάνια του ιερωμένου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό. Τα άρθρα που προωθεί είναι όλα προς την ίδια κατεύθυνση. Αμφισβητούν ότι το εμβόλιο «θωρακίζει» τον οργανισμό κατά του covid και αναπαραγάγουν τις θεωρίες συνωμοσίας για την αλλοίωση του DNA και όχι μόνο.

«Η 1η και η 2η δόση του εμβολίου αφορούν στον εντοπισμό, ώστε να μπορούν να εντοπίσουν το εμβολιασμένο άτομο. Η τρίτη και η τέταρτη είναι του συντονισμού, ώστε να συντονιστεί το άτομο σε μία συχνότητα. Προς τούτο, θα βοηθήσει η συχνότητα 5g. H 5η δόση και η 6η είναι της κατεύθυνσης. Καθοδηγεί το άτομο σε συγκεκριμένες ενέργειες, όπως τα συναισθήματα οργή, θλίψη, κ.λπ.

Η 7η ως τελευταία είναι που αλλάζει το DNA του ανθρώπου. Οι δόσεις των εμβολίων είναι 7, όσα και τα μυστήρια της εκκλησίας μας. Και αυτό τυχαίο; Δεν νομίζω!! Έτοιμο λοιπόν το μικροτσίπ που θα δουλεύει με τα εμβόλια», επισημαίνεται σε μία από τις δεκάδες αναρτήσεις που έχει προωθήσει σε διάφορους πολίτες.

 

Η Εκκλησία μπροστάρισσα στους εμβολιασμούς

Οπως προαναφέρθηκε η τοπική Εκκλησία με επικεφαλής τον ίδιο τον Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιο από την έναρξη των εμβολιασμών και έπειτα έχει δώσει και συνεχίζει να δίνει μεγάλη μάχη υπέρ των εμβολιασμών. Έχει μάλιστα διαμηνύσει σε όλους τους τόνους και προς τον κλήρο ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί συμπεριφορές που «τορπιλίζουν» την προσπάθεια της Πολιτείας να χτιστεί ένα τείχος ανοσίας κατά του κορονοϊού.

Η σημερινή αποκάλυψη του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ αναμένεται να ταράξει τα νερά και δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα να υπάρξει παρέμβαση της τοπικής Εκκλησίας, ώστε να μη «θαμπώνει» το μήνυμα που εκπέμπει ο ίδιος ο κ. Ιγνάτιος.

 

 

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
7
=