ΤΟΠΙΚΑ

Αναβολή εκδήλωσης για την αναδιάρθρωση καλλιεργειών

αναβολή-εκδήλωσης-για-την-αναδιάρθρ-276851

Αναβάλλεται η εκδήλωση για την συμμετοχική ενασχόληση και εμπλοκή των ενδιαφερόμενων φορέων με θέμα την «Αναδιάρθρωση καλλιεργειών στην εποχή της κλιματικής αλλαγής» που ήταν προγραμματισμένη για μεθαύριο Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου από την Dynamic Vision σε συνεργασία με το «Τμήμα Γεωπονίας Αγροτεχνολογίας» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Συγκεκριμένα με το Εργαστήριο «Δενδροκηπευτικών και Εδαφικών Πόρων, HORTLAB» με διευθυντή τον καθηγητή Αλέξανδρο Παπαχατζή και το Εργαστήριο «Τεχνολογίας Αρωματικών, Φαρμακευτικών & Αροτραίων Καλλιεργειών, L.AR.HeiL.Tech» με διευθύντρια την καθηγήτρια και πρόεδρο του τμήματος Ελένη Βογιατζή.

Η αναβολή της εκδήλωσης αποφασίστηκε λόγω της έκτακτης διοργάνωσης στην Λάρισα, την ίδια ημέρα, δύο παράλληλων εκδηλώσεων, τόσο από την «Περιφερειακή Ενωση Δήμων» (Π.Ε.Δ.) Θεσσαλίας που αφορά τους Δήμους μέλη της, αλλά και από τον «Σύνδεσμο Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών» (ΣΘΕΒ), της Επιχειρηματικής Ημερίδας με θέμα «Πανδημία: Υγεία, Κοινωνική Ανάπτυξη και Οικονομία. Μετά την καταιγίδα, τί;».

«Στις αρχές του νέου έτους θα επανέλθουμε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για την νέα ημερομηνία της εκδήλωσης» υπογραμμίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου