ΤΟΠΙΚΑ

Bασίλης Χαλαστάρας: Την προοπτική στο Κίνημα Αλλαγής δίνει ο Ν. Ανδρουλάκης

bασίλης-χαλαστάρας-την-προοπτική-στο-κ-279720

Δήλωση του πρώην προέδρου της Ενωσης Προσωπικού Τσιμέντων εν όψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών

Στο πλευρό του Νίκου Ανδρουλάκη τάσσεται ο πρώην πρόεδρος της Ενωσης Προσωιπκού Τσιμέντων Βασίλης Χαλαστάρας με δήλωσή του, εν όψει των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής για την εκλογή νέου προέδρου.

Ειδικότερα, ο κ. Χαλαστάρας στη δήλωσή του επισημαίνει: «Οφείλουμε να δώσουμε την ευκαιρία σε όσους πιστεύουν στο Κίνημα Αλλαγής-ΠΑΣΟΚ . Η αλλαγή δεν θα έρθει αν περιμένουμε κάποιους άλλους να τη φέρουν. Πρέπει να συμμετάσχουμε στις διαδικασίες ώστε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι στην διαμόρφωση της πορείας του. Το ΚΙΝΑΛ έχει ανοίξει τις πόρτες και τα παράθυρα στους πολίτες, διαρκείς στόχος είναι η δημιουργία ενός νέου, ανοιχτού κόμματος που θα προκαλέσει ένα δημιουργικό σοκ στο πολιτικό σκηνικό. Ένα κόμμα από εκείνους που θέλουν να κάνουν κι όχι από εκείνους που θέλουν να γίνουν. Ένα αληθινά δημοκρατικό κόμμα που θα προσφέρει στη χώρα μια προοπτική προοδευτικής κυβέρνησης.

Που πρέπει να τιμά και να σέβεται εκείνους που έδωσαν έναν υγιή πολιτικό αγώνα στα χρόνια της Μεταπολίτευσης, της πιο σπουδαίας εποχής της χώρας μας στη σύγχρονη Ιστορία αλλά και την σημερινή νέα γενιά που ταλανίζεται από την ανεργία και την αβεβαιότητα. Σήμερα μετά από χρόνια πολυδιάσπασης και εσωστρέφειας, ήρθε η ώρα να προχωρήσουμε μπροστά, να δώσουμε την ευκαιρία σε εκείνους που το πιστεύουν να γράψουν την δική τους Ιστορία. Είναι ίσως η τελευταία ευκαιρία να παλέψουμε όλοι μαζί για αυτά που δικαιούμαστε και όχι για τα ελάχιστα δυνατά. Η χώρα χρειάζεται το Κίνημα Αλλαγής. Την μεγάλη προοπτική και ενδυνάμωση πιστεύω ότι μόνο ο Νίκος Ανδρουλάκης μπορεί να την φέρει .Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες στις 5 Δεκεμβρίου και στις 12 Δεκεμβρίου αν χρειαστεί να βοηθήσουν και να στηρίξουν αυτή την γιορτή της Δημοκρατίας με μια και μόνη επιλογή».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου