ΤΟΠΙΚΑ

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στη Μαγνησία για την εκλογή νέου προέδρου στο ΚΙΝΑΛ

τα-εκλογικά-κέντρα-που-θα-λειτουργήσο-282141

Τα εκλογικά κέντρα που θα λειτουργήσουν στον Βόλο και την υπόλοιπη Μαγνησία

Οι κάλπες αύριο για την εκλογή νέου προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής θα ανοίξουν στη Μαγνησία στις 7 το πρωί και θα κλείσουν στις 7 το απόγευμα. Στον νομό θα λειτουργήσουν 15 εκλογικά κέντρα με 18 εκλογικά τμήματα.

Στον Βόλο θα λειτουργήσουν τέσσερα εκλογικά τμήματα στο ΚΑΠΗ Θεόφιλος, ένα στη Ν. Ιωνία στο Μεταξουργείο, ένα στη Νέα Αγχχίαλο στο παλιό δημοτικό κατάστημα, ένα στην Πορταριά και ένα στην Αγριά. Στον δήμο Αλμυρού θα λειτουργήσουν δύο εκλογικά τμήματα, ένα στο δημαρχείο και ένα στη Σούρπη, ενώ στο δήμο Ρήγα Φεραίου δύο εκλογικά τμήματα, ένα στο δημαρχείο και ένα στο ΚΕΠ Στεφανοβικείου. Στο Δήμο Ζαγοράς θα ανοίξει ένα εκλογικό τμήμα στο δημαρχείο, στον Δήμο Νοτίου Πηλίου ένα στο ΚΕΓΕ Αργαλαστής και ένα στο Τρίκερι και από ένα εκλογικό τμήμα σε κάθε νησί των Σποράδων.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η τοπική Νομαρχιακή Επιτροπή Συντονισμού για να ψηφίσει κάποιος θα πρέπει να είναι γραμμένος στο μητρώο μελών ή φίλων .

Όσοι ενδιαφέρονται να ψηφίσουν μπορούν να εκτυπώσουν την αίτηση εγγραφής από τη σελίδα του κινήματος για να ελαχιστοποιηθεί ο χρόνος ελέγχου και ψηφοφορίας και να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

Για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία προβλέπεται η καταβολή του ποσού των τριών ευρώ μόνο για την 1η Κυριακή των εκλογών..

Αν κάποιος δεν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή δεν μπορεί να ψηφίσει στο δεύτερο γύρο. Όλοι οι ψηφοφόροι στο δεύτερο γύρο μπορούν να ψηφίσουν σε όποιο εκλογικό κέντρο επιθυμούν.

Τέλος, υπάρχει αυστηρή προτροπή να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οσοι προσέρχονται στα εκλογικά κέντρα θα πρέπει να φορούν μάσκες, να χρησιμοποιούν αντισηπτικά και να κρατούν αποστάσεις κατά τη διάρκεια της παραμονής τους για να ψηφίσουν.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου