ΤΟΠΙΚΑ

Χέρι – χέρι στη ζωή και τον θάνατο

χέρι-χέρι-στη-ζωή-και-τον-θάνατο-282162

Με διαφορά λίγων ημερών κατέληξαν από επιπλοκές του κορονοϊού 65χρονη και ο 70χρονος σύζυγός της – Ακόμη μία οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Μαγνησία

Δεν έχουν τέλος οι οικογενειακές τραγωδίες, που εκτυλίσσονται στο Νοσοκομείο Βόλου με θύματα μέλη της ίδιας οικογένειας, που φεύγουν χτυπημένα από τον κορονοϊό.

Αυτή τη φορά ο φονικός ιός «χτύπησε» ζευγάρι Βολιωτών που ήταν ανεμβολίαστο. Πρόκειται για την Ζ.Ε., 65 χρόνων και τον σύζυγό της Ζ.Π., 70χρόνων. Και οι δύο τους νόσησαν από κορονοϊό. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο νοσοκομείο Βόλου καταγράφηκε ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κατά του κορονοϊού.

Οι επιπλοκές που αντιμετώπισαν ήταν πολύ σοβαρές. Μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Βόλου για νοσηλεία. Οι γιατροί έδωσαν μεγάλη μάχη για να μπορέσουν να τους βοηθήσουν. Δυστυχώς το περασμένο Σαββατοκύριακο κατέληξε πρώτη η σύζυγος. Η άτυχη 65χρονη γυναίκα δεν άντεξε τις επιπλοκές του κορονοϊού και άφησε την τελευταία της πνοή. Η οικογένεια βυθίστηκε στο πένθος, ενώ την ίδια ώρα κορυφωνόταν η αγωνία για τον 70χρονο που επίσης έδινε τη δική του προσωπική μάχη να ξεπεράσει τη μεγάλη δοκιμασία.

Δυστυχώς, προχθές Πέμπτη, άφησε την τελευταία του πνοή και ο σύζυγος. Το ζευγάρι από τη μία στιγμή στην άλλη ξεκληρίστηκε. Μέσα σε λίγες μέρες χάθηκαν και οι δύο. Εζησαν αγαπημένοι τόσα χρόνια μαζί, δημιούργησαν οικογένεια, στήριξαν ο ένας τον άλλο στα δύσκολα και «έφυγαν» με διαφορά λίγων ημερών.

Γιατροί και νοσηλευτές συγκλονίστηκαν από το νέο οικογενειακό δράμα.

Τα δύο τελευταία χρόνια, οπότε η πανδημία του κορονοϊού «δοκιμάζει» την τοπική κοινωνία και όλη την επικράτεια, έχουν βρεθεί αντιμέτωποι αρκετές φορές με οικογενειακές τραγωδίες. Κάθε φορά η συναισθηματική φόρτιση και η θλίψη τους κυριεύουν, καθώς οικογένειες κλυδωνίζονται συθέμελα από την απώλεια των δικών τους ανθρώπων.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου