Αξιοποιείται τουριστικά έκταση στη Ν. Αγχίαλο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-12-03, 19:20:45
Αξιοποιείται τουριστικά έκταση στη Ν. Αγχίαλο

Η τουριστική αξιοποίηση παραθαλάσσιας έκτασης στη Ν. Αγχίαλο αποτέλεσε θέμα της συνάντησης που είχε στο περιθώριο της 8ης Διεθνούς Εκθεσης Τουρισμού και Πολιτισμού 2021, η αντιδήμαρχος Βόλου Γεωργία Μποντού - Τοκαλή και ο Ιωάννης Συρλής γενικός γραμματέας Διεθνών Οικονομικών Σχέσεων και Εξωστρέφειας και πρόεδρος του Οργανισμού Enterprise Greece (Ελληνική Εταιρεία Επενδύσεων
και Εξωτερικού Εμπορίου Α.Ε.). Σύμφωνα με την κ. Μποντού η παραθαλάσσια έκταση 390
στρεμμάτων περίπου στη θέση Λόγγος, ιδιοκτησίας του Δήμου Βόλου στην Νέα Αγχίαλο Μαγνησίας, βρίσκεται πλησίον του πολιτικού αεροδρομίου Νέας Αγχιάλου και έχει χαρακτηριστεί περιοχή ανάπτυξης δραστηριοτήτων τουρισμού – αναψυχής. Τον δρόμο για τη διερεύνηση της αξιοποίησης της έκτασης αυτής άνοιξε η ψήφιση από το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Νέας Αγχιάλου.

Η αντιδήμαρχος παρέδωσε ένα υπόμνημα για τις δυνατότητες αξιοποίησης της παραθαλάσσιας έκτασης με βάση τις επιτρεπόμενες χρήσεις γης και με σκοπό την οργανωμένη ανάπτυξη δραστηριοτήτων τουρισμού και αναψυχής ευρείας κλίμακας. Ο γενικός γραμματέας ζήτησε επιπλέον στοιχεία του φακέλου της έκτασης προκειμένου να δρομολογηθεί η δυνατότητα αξιοποίησης της συγκεκριμένης έκτασης μέσω επενδύσεων.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=