ΑΛΜΥΡΟΣ

Σοκ και θρήνος στον Αλμυρό – Σκοτώθηκε ο γυναικολόγος Μιλτιάδης Λασκαρίδης

σοκ-και-θρήνος-στον-αλμυρό-σκοτώθηκ-284580

Απαρηγόρητοι η οικογένεια και οι φίλοι τού άτυχου Μιλτιάδη Λασκαρίδη

Τραγικό θάνατο βρήκε την Πέμπτη το βράδυ σε τροχαίο δυστύχημα στην Ευξεινούπολη ο γνωστός Αλμυριώτης γιατρός Μιλτιάδης Λασκαρίδης, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ηλικία 60 ετών.

Ο άτυχος γυναικολόγος – μαιευτήρας σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 22:30 κατά την επιστροφή στο σπίτι του στην Ευξεινούπολη από τον Αλμυρό. Σε κοντινή απόσταση από την οικία του και ενώ κινούταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Ηρ. Πολυτεχνείου με κατεύθυνση από τον Αλμυρό προς την Ανάβρα άγνωστο πώς έχασε τον έλεγχο του οχήματός του, με αποτέλεσμα η μηχανή του να προσκρούσει σε σταθμευμένο επί της ίδιας κατεύθυνσης φορτηγό όχημα, με μοιραίο αποτέλεσμα.

Όλα έγιναν από το ένα λεπτό στο άλλο. Μετά την πρόσκρουση η μοτοσικλέτα του εξετράπη αριστερά σε σχέση με την πορεία της, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και προσέκρουσε με αντιθέτως κινούμενο διερχόμενο ΙΧ, που οδηγούσε 48χρονος ημεδαπός.

Από τη σφοδρή σύγκρουση ο 60χρονος εκτινάχθηκε στη μέση του οδοστρώματος και τραυματίστηκε θανάσιμα στο κεφάλι. Ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Στο σημείο του δυστυχήματος επικράτησε πανικός. Διερχόμενοι πολίτες μάρτυρες του δυστυχήματος έκαναν επανειλημμένες κλήσεις στο ΕΚΑΒ και την Αστυνομία για βοήθεια.

Ο τραυματίας παρελήφθη άμεσα από πλήρωμα ασθενοφόρου. Δεν είχε όμως τις αισθήσεις του. Διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και λίγη ώρα αργότερα ανακοινωνόταν ο θάνατός του.

Το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια πρόκλησης του δυστυχήματος και παρήγγειλε τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του γνωστού γιατρού προκάλεσε σοκ στον Αλμυρό όπου ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός κυρίως από την επαγγελματική του δραστηριότητα.

Ο Μιλτιάδης Λασκαρίδης διέμενε στην Ευξεινούπολη. Ηταν παντρεμένος με την Πατρίτσια Πίρας επίσης γιατρό, καρδιολόγο, με την οποία είχε αποκτήσει δύο παιδιά και πρόσφατα είχαν γιορτάσει την επέτειο του γάμου τους.

Είχε σπουδάσει ιατρική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διατηρούσε το ιατρείο του στον Αλμυρό στην οδό Φίλωνος 18.

Μετά το τραγικό άγγελμα του θανάτου του τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κατακλύστηκαν από συλλυπητήριες αναρτήσεις από οικείους του που εξέφραζαν τη λύπη τους για το άδικο τέλος.

«Καλό ταξίδι Μίλτο. Πολύ κρίμα έτσι άδικα», αναφέρει χαρακτηριστικά οικείο του πρόσωπο. «Καλό ταξίδι Μίλτο μου, έφυγες νέος και ωραίος», αναφέρεται σε άλλη ανάρτηση.

Οι φίλοι του λένε ότι θα τον θυμούνται με αγάπη και προσπαθούν να δώσουν δύναμη και κουράγιο στην οικογένειά του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

Η κηδεία του 60χρονου θα τελεστεί το Σάββατο στις 14:00 από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Ευξεινούπολης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου