ΤΟΠΙΚΑ

Απεβίωσε ο εικονολήπτης Βασίλης Γκέτσιος

απεβίωσε-ο-εικονολήπτης-βασίλης-γκέτ-284600

Νόσησε από κορονοϊό και, δυστυχώς, η πορεία της υγείας του είχε ραγδαία επιδείνωση

«Εφυγε» από κορονοϊό σε ηλικία 66 ετών ο γνωστός Βολιώτης ερασιτέχνης εικονολήπτης και φωτογράφος Βασίλης Γκέτσιος, ο οποίος ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην τοπική κοινωνία και ιδιαίτερα στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και η κατάσταση της υγείας του παρουσίασε ραγδαία επιδείνωση, με αποτέλεσμα να καταλήξει χθες τα ξημερώματα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου νοσηλευόταν.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Μάλιστα, νοσεί από κορονοιό και η σύζυγος του 66χρονου, η οποία νοσηλεύεται στην κλινική Covid-19. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, κόλλησε κορονοϊό πριν από περίπου
10 μέρες και ακολουθούσε τη θεραπευτική αγωγή, που του έδιναν οι γιατροί του, παθολόγος και πνευμονολόγος.

Αρχικά φαινόταν να έχει καλή πορεία με τις αντιβιώσεις, που έπαιρνε. Ο ίδιος έλεγε ότι αισθανόταν καλά, αν και παρουσίαζε κάποιες μέρες πυρετό. Ωστόσο, την έκτη ημέρα από τη στιγμή που νόσησε παρουσίασε έντονη δύσπνοια. Ο 66χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ότι το ποσοστό κορεσμού του οξυγόνου του ήταν στο 75%.

«Από κει και πέρα υπήρξε ανατροπή στην πορεία, που είχε η υγεία του», επισημάνθηκε χαρακτηριστικά. Σύμφωνα με πληροφορίες από το οικογενειακό του περιβάλλον, ο άτυχος άνδρας δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί.

Ο Βασίλης Γκέτσιος ήταν συνταξιούχος αυτοκινητιστής, αλλά ασχολούνταν για πολλά χρόνια ερασιτεχνικά με τη βιντεοσκόπηση. Επί σειρά ετών συνεργαζόταν με την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου
καλύπτοντας φωτογραφικά τα παιχνίδια της ομάδας. Επίσης, το τελευταίο διάστημα υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος στη λήψη οπτικού υλικού.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του σκόρπισε απέραντη θλίψη. Σε συλλυπητήρια ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου τονίζεται: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου εκφράζει τα βαθιά της συλλυπητήρια για τον θάνατο του Βασίλη Γκέτσιου, ενός αγνού φιλάθλου της ομάδας, ο οποίος με τον φωτογραφικό του φακό απαθανάτιζε στιγμές από τα παιχνίδια της ομάδας μας, καθώς δεν έλειπε από κανένα παιχνίδι έδρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό Παράδεισο».

Φίλοι του δεν έχουν λόγια να εκφράσουν την οδύνη τους για τον απρόσμενο χαμό. Οι συλλυπητήριες αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης συγκλονίζουν. «Φίλε μου καλέ δεν άντεξες, ήταν άδικο ό,τι έγινε, ξέρεις ότι δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ, ξέρεις πόσο πολύτιμος ήσουν στη δουλειά που κάναμε για τον Δεσπότη μας, καλό παράδεισο Βασίλη μου», αναφέρει οικείο του πρόσωπο και συνεργάτης. Ο 66χρονος αφήνει πίσω του τη σύζυγό του, τα δυο παιδιά του και εγγόνια.

Η κηδεία του θα τελεστεί αύριο Σάββατο στις 11:00 από τον Ι.Ν. Αγ. Λαζάρου Κοιμητηρίου Βόλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου