ΤΟΠΙΚΑ

Αδερφός 48χρονου επιχειρηματία: «Μας έλεγε ότι θα περάσει σπίτι με depon»

αδερφός-48χρονου-επιχειρηματία-μας-έλ-289530

Ηταν μόλις 48 χρόνων, γνωστός επιχειρηματίας στον Βόλο ως πρώην ιδιοκτήτης του γνωστού καφέ Piazza Del Café, στην οδό Δημητριάδος με Κουμουνδούρουκαι πατέρας ενός παιδιού. Αρνιούνταν να εμβολιαστεί και όπως λέει στο Live News ο αδερφός του, αυτό που τη στοίχισε τη ζωή, ήταν ότι άργησε να πάει στο Νοσοκομείο.

Σε δηλώσεις του χθες στο Live News ο αδερφός του Φώτη Συκαλιά ανέφερε: «Του λέω γιατί δεν πας στο Νοσοκομείο; Μου λέει: «Ηπια depon. Εντάξει είμαι τώρα. Θα μου περάσει, όπως και στα παιδιά (στους υπαλλήλους του)». Οντως και τα παιδιά όλα που είχαν κολλήσει τους πέρασε, δεν πήγαν πουθενά, στο Νοσοκομείο, και όλοι αυτοί που έγιναν καλά, κάπνιζαν».

Ο αδερφός του είπε ακόμη: «Μου λέει: «Εγώ είμαι καθαρός. Δεν καπνίζω». Σου λέει «εντάξει δεν θα το περάσω εγώ;».

Ο κορονοϊός όμως είχε άλλη άποψη. Ο 48χρονος παρ’ ότι δεν ήταν καπνιστής, νοσηλεύτηκε για 15 μέρες στο Νοσοκομείο Ιωαννίνων και έσβησε τα ξημερώματα προχθές Κυριακή.

«Το αμέλησε. Οταν είδε ότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει, έφυγε για το Νοσοκομείο, αλλά ήταν αργά. Μπορεί να είχε βοηθήσει το εμβόλιο. Τι να σας πω και εγώ; Πιστεύω ότι αν πήγαινε από την πρώτη μέρα στο Νοσοκομείο και ανεμβολίαστος, θα είχε γλιτώσει», επισημαίνει ο αδερφός του.

Ο λογαριασμός του 48χρονου στο facebook ήταν γεμάτος αναρτήσεις κατά του εμβολίου, που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να νοσήσει τόσο ο ίδιος, όσο και αρκετοί εργαζόμενοι στο μαγαζί του.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου