ΤΟΠΙΚΑ

Στις κάλπες σήμερα οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας

στις-κάλπες-σήμερα-οι-εργαζόμενοι-στ-289752

Ποιοι είναι υποψήφιοι για τη διοίκηση, την ΑΔΕΔΥ και την ΠΟΕΔΗΝ

Στις κάλπες προσέρχονται οι εργαζόμενοι στα Κέντρα Υγείας του νομού Μαγνησίας σήμερα Τρίτη 30 Νοεμβρίου, προκειμένου να εκλεγεί νέα διοίκηση, καθώς επίσης και οι αντιπρόσωποι του συλλόγου στην ΑΔΕΔΥ και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ).

Οι εκλογές θα διενεργηθούν από 13.00 έως 15.30 στα κατά τόπους Κέντρα Υγείας, ενώ μία ακόμη κάλπη θα στηθεί και θα είναι ανοιχτή τις ίδιες ώρες στο Εργατικό Κέντρο Βόλου, όπου θα μπορούν να ψηφίσουν οι εργαζόμενοι που βρίσκονται εκτός Κέντρων Υγείας. Οπως ενημερώνει η Εφορευτική Επιτροπή στην ψηφοφορία μπορούν να συμμετάσχουν επίσης όσοι βρίσκονται σε αναστολή με rapid 24ωρου.

Στο ψηφοδέλτιο για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων στα Κέντρα Υγείας της Μαγνησίας είναι υποψήφιοι με αλφαβητική σειρά οι Βουλάγκας Στέργιος, Γατής Ιωάννης, Γκινούδη Κυριακή, Επιφανείου Περσεφόνη, Μαρτίου Ευανθία, Πανούλας Νικόλαος, Τζιάφα Αρετή και Χονδρογιάννη Νεοκλεία.

Για την ΠΟΕΔΗΝ υποψήφιοι είναι οι Γατής Ιωάννης, Γκινούδη Κυριακή, Επιφανείου Περσεφόνη, Τζιάφα Αρετή, Χονδρογιάννη Νεοκλεία, ενώ για την ΑΔΕΔΥ θα δώσουν τη μάχη της εκλογής οι Βουλάγκας Στέργιος, Γατής Ιωάννης, Γκινούδη Κυριακή, Επιφανείου Περσεφόνη, Μαρτίου Ευανθία, Πανούλας Νικόλαος, Τζιάφα Αρετή και Χονδρογιάννη Νεοκλεία.

Τέλος για την Εξελεγκτική Επιτροπή υποψήφιοι είναι οι Παπαϊωάννου Στέργιος, Χασιώτη Αντωνία και Σιώρος Κωνσταντίνος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου