ΤΟΠΙΚΑ

Σήμερα η τελετή φωταγώγησης

σήμερα-η-τελετή-φωταγώγησης-289793

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τηλεοπτικούς σταθμούς, διαδικτυακά, αλλά και δορυφορικά – Γιγαντοοθόνες κατά μήκος της παραλίας και δωρεάν μάσκες από τον Δήμο Βόλου

Η έναρξη για τη φετινή εορταστική περίοδο θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη 30 Νοεμβρίου, στις 7.00 το βράδυ, στην παραλία του Βόλου με επίσημη προσκεκλημένη τη μοναδική Αννα Βίσση, την οποία θα συνοδεύσουν μουσικά η Συμφωνική Ορχήστρα και οι Χορωδίες του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Για την υγειονομική προστασία όσων θελήσουν να παρακολουθήσουν διά ζώσης την εκδήλωση ο Δήμος Βόλου έχει τοποθετήσει γιγαντοοθόνες κατά μήκος της παραλίας, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός, ενώ διανεμήθηκαν στα καταστήματα της ίδιας περιοχής δέκα χιλιάδες προστατευτικές μάσκες, που μπορούν οι πολίτες να προμηθευτούν δωρεάν.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της τελετής φωταγώγησης αποτελείται από γιορτινές μελωδίες και κομμάτια από το ρεπερτόριο των μιούζικαλ που παρακολουθεί το κοινό την περίοδο των Χριστουγέννων, τα οποία διανθίζονται με χορογραφίες Σχολών Χορού του Βόλου, έως τη στιγμή που η Άννα Βίσση θα ανέβει στη σκηνή για να ερμηνεύσει μεγάλες της επιτυχίες και στη συνέχεια με τον δήμαρχο της πόλης Αχιλλέα Μπέο να πατήσουν το «μαγικό κουμπί» για να φωταγωγηθεί η πόλη και να στολιστεί ο ουρανός με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα.

Για το μουσικό μέρος της τελετής συμπράττουν 40 δεξιοτέχνες μουσικοί της πόλης του Βόλου, οι οποίοι με μαέστρο τον Ιωακείμ Μπαλτσαβιά θα συνοδεύουν μουσικά τη σοπράνο, καθηγήτρια μονωδίας και υπεύθυνης των χορωδιών Σύλβια Τσιμπανάκου, το μουσικό σύνολο Voice and Voices, τα 30 παιδιά μέλη της χορωδίας του Δημοτικού Ωδείου Βόλου και 20 χορωδούς του Δημοτικού Ωδείου. Οι ενορχηστρώσεις πραγματοποιήθηκαν από τον Θεόδωρο Λεμπέση και η καλλιτεχνική επιμέλεια είναι του Ανδρέα Μιμαίου διευθυντή του Δημοτικού Ωδείου Βόλου.

Σε κομμάτια που αποδίδει η Συμφωνική Ορχήστρα συμπράττουν και χορευτικές ομάδες της Σχολής Χορού Break A Move και Dance Studio με χορογράφους (αλφαβητική σειρά) τους: Νικολέτα Δεφαράνα, Νίκολα Κρίτσλοου, Μαρίνα Μιχαηλίδου, Κωνσταντίνο Πανόπουλο, Κατερίνα Σαρρή.

Η επιμέλεια των κοστουμιών είναι της Ιωάννας Τουλούπη και η κατασκευή πραγματοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Μαγαλιό.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα κάνει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Θεσσαλίας, διαδικτυακά και δορυφορικά με τα ακόλουθα στοιχεία μετάδοσης:

Δορυφορικό κύκλωμα:

Δορυφόρος: HELLAS SAT 4 @39 deg

Downlink freq: 11160.2500 V

Modulation: DVB-S, QPSK, 35% Roll-0ff, Symbol Rate : 3.3330

Ώρες μετάδοσης: 19.00-21:00

Το κύκλωμα θα ανοίξει στις 18.45

Τα στοιχεία της μετάδοσης μέσω internet και RTMP Link:1o link RTMP

rtmp://christmas.gointernet.gr:2935/christmas/live

Τα στοιχεία της μετάδοσης στο YOUTUBE για ενσωμάτωση σε ιστοσελίδα είναι το παρακάτω: https://youtu.be/Oekykl6ZsgA.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου