ΤΟΠΙΚΑ

Ανάσα του χειμώνα στη Μαγνησία στην εκκίνηση της νέας εβδομάδας 

ανάσα-του-χειμώνα-στη-μαγνησία-στην-291060

Αλλεπάλληλα κύματα βροχοπτώσεων σημειώθηκαν τις προηγούμενες μέρες στη Μαγνησία, με το ίδιο σκηνικό να διατηρείται και στην εκκίνηση της νέας εβδομάδας. Προμήνυμα χειμώνα τα καιρικά φαινόμενα που βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, ενώ σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, δεν αποκλείεται να σημειωθεί το πρώτο χιόνι σε πολύ υψηλές κορυφές, πάνω από τα 1.500 μέτρα.

Σύμφωνα με τα δεδομένα που παραθέτει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο υπεύθυνος του μετεωρολογικού σταθμού «Αλέξανδρος Τακούδης», Θεοφάνης Τακούδης, μετά την προσωρινή βελτίωση του καιρού που σημειώθηκε από το απόγευμα της Παρασκευής, επανέρχονται οι βροχές στη Μαγνησία.

Συγκεκριμένα, η μεταβολή του καιρού είναι αισθητή σήμερα στη Μαγνησία, ενώ το νέο βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να φέρει βροχές, τουλάχιστον μέχρι το μέσο της εβδομάδας, με την θερμοκρασία σε καθοδική πορεία.

Οπως αναφέρει στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο κ. Τακούδης «στην Οθρυ θα σημειωθεί χιονόπτωση σε υψόμετρο πάνω από τα 1.500 μέτρα και υπάρχει πιθανότητα να σημειωθεί μικρή χιονόπτωση στην κορυφή του Πηλίου». Η μέγιστη τιμή της θερμοκρασίας στους 11 με 12 βαθμούς Κελσίου σήμερα Δευτέρα, ενώ όπως αναφέρει ο κ. Τακούδης από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας αναμένεται βελτίωση του καιρού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου