ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη για την απώλεια 56χρονου Βολιώτη 

θλίψη-για-την-απώλεια-56χρονου-βολιώ-291182

Εφυγε χθες από τη ζωή σε ηλικία 56 ετών ο Γεώργιος Πιτσιώρης, ο οποίος εργαζόταν στη ΜΕΤΚΑ και ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Ο άτυχος άνδρας πατέρας δύο παιδιών, έδωσε μάχη με την επάρατη νόσο πλην, όμως, ήταν άνιση. Χθες κηδεύτηκε σε κλίμα απέραντης οδύνης από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία.

Το τραγικό άγγελμα του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός.

Σε ανακοίνωσή τους η διοίκηση της «Δάφνης» και το διοικητικό συμβούλιο εκφράζουν «θερμά του συλλυπητήρια στους οικείου του για τον θάνατο ενός δικού τους παιδιού, ενός εμβληματικού αρχηγού της ομαδας».

Η πρόωρη απώλεια του «αγαπημένου αμυντικού» σκόρπισε θλίψη και στους Παλαίμαχους της Νίκης.

«Μόλις στα 56 του χρόνια ο Γιώργος δυστυχώς δεν είναι πια κοντά μας. Στις αρχές του 1980, αφού διέπρεψε με τα χρώματα της Δάφνης, έκανε το μεγάλο άλμα της μεταγραφής του στην Νίκη. Αν και το πέρασμά του στην αγαπημένη μας ομάδα ήταν σύντομο, το αποτύπωμά του έμεινε ανεξίτηλο. Πάντα θα τον θυμόμαστε για τον πρόσχαρο χαρακτήρα του, και την κοινωνική του στάση. Καλό σου ταξίδι φίλε Γιώργο», αναφέρουν.

Με βαθιά λύπη πληροφορήθηκε τον θάνατο και ο Ρήγας Φεραίος, στην ομάδα του οποίου είχε παίξει ο 56χρονος στα μέσα της δεκαετίας του ’90.

«Ο Γιώργος εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό του πρωταθλητή ΡΗΓΑ (αγωνιστική περίοδο 1994-1995) το καλοκαίρι του 1995, κατόπιν μεταγραφής του από την ομάδα του Α.Ο. Δάφνη Βόλου και αγωνίστηκε δύο περιόδους (1995-1996 & 1996-1997), ως κεντρικός αμυντικός (λίμπερο).
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει. Γιώργο καλό ταξίδι, καλό παράδεισο…», αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου