Γιγαντοοθόνες & 10.000 μάσκες για τους πολίτες στην τελετή φωταγώγησης του Δήμου Βόλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-26, 10:44:24
Γιγαντοοθόνες & 10.000 μάσκες για τους πολίτες στην τελετή φωταγώγησης του Δήμου Βόλου

Ο Δήμος Βόλου διοργανώνει και φέτος πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από την Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021, στις 7 το απόγευμα, οπότε και μπροστά στο Ηρώο θα γίνει η τελετή φωταγώγησης της πόλης με προσκεκλημένη την Άννα Βίση.

Ο Δήμος Βόλου, παράλληλα, εξέδωσε ανακοίνωση αναφέροντας ότι θα διατεθούν 10000 μάσκες στους πολίτες που θα βρεθούν για να παρακολουθήσουν την φωταγώγηση της πόλξς, ενώ θα στηθούν παράλληλα και γιγαντοοθόνες.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Τηρώντας, από την πλευρά μας όλα τα προβλεπόμενα υγιειονομικά πρωτόκολλα ασφαλείας που προβλέπονται, καλούμε τους φίλους και τις φίλες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση να πράξουν το ίδιο, φορώντας μάσκες και τηρώντας τις αποστάσεις.

Ο Δήμος Βόλου, μη περιοριζόμενος σε ευχολόγια και λόγια κενά, έχει τοποθετήσει γιγαντοοθόνες καθ΄ όλο το μήκος της παραλίας ώστε να μην υπάρξει συνωστισμός, ενώ στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην ίδια περιοχή έχουν δοθεί δέκα χιλιάδες (10.000) προστατευτικές μάσκες προκειμένου να διανεμηθούν ΔΩΡΕΑΝ στους πολίτες που θα παρακολουθήσουν την εκδήλωση.

Επιδεικνύοντας η καθεμία και ο καθένας από εμάς την αναγκαία ευθύνη, λαμβάνοντας τα στοιχειώδη μέτρα προστασίας, ας συντελέσουμε ώστε να δώσουμε ένα ευχάριστο, αισιόδοξο τόνο στις γιορτές αυτές, κάτι που στερηθήκαμε τα δύο τελευταία χρόνια.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
1
=