ΤΟΠΙΚΑ

Πανδημία και ακρίβεια στην ατζέντα Τσίπρα

πανδημία-και-ακρίβεια-στην-ατζέντα-τσ-294934

Με φουλ… επίθεση συνεχίζεται σήμερα Παρασκευή, στον Βόλο, η διήμερη περιοδεία στη Θεσσαλία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα, που ανακοινώθηκε από την Κουμουνδούρου ο κ. Τσίπρας στις 11 το πρωί θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Βόλου, όπου θα έχει επαφές με τους υγειονομικούς για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η πανδημία στις δημόσιες δομές υγείας στη Μαγνησία.

Το γεγονός ότι το Νοσοκομείο Βόλου θα είναι ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης Τσίπρα στον Βόλο δείχνει τους τομείς που επικεντρώνει την αντιπολιτευτική του τακτική ο ΣΥΡΙΖΑ, που έχει θέσει τη διαχείριση της πανδημίας σε πρώτο πλάνο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές ο κ. Τσίπρας μόλις φτάσει στο Αχιλλοπούλειο θα απευθυνθεί δημόσια στους εργαζόμενους και στους γιατρούς με μία σύντομη ομιλία. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο γραφείο της διοίκησης όπου θα γίνει η συνάντηση για να ενημερωθεί για την πανδημία. Οπως λένε οι ίδιες πηγές, στη συνάντηση θα συμμετάσχουν αυστηρά 11 άτομα, λόγω και των υγειονομικών πρωτοκόλλων. Εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ εκτός του κ. Τσίπρα θα συμμετάσχουν οι δύο βουλευτές του νομού και ο συντονιστής της ΝΕ Μαγνησίας ΣΥΡΙΖΑ Μ. Δραμητινός, ενώ από το Αχιλλοπούλειο θα είναι ο διοικητής Ιωάν. Ντόκος, ο υποδιοικητής Στ. Μπαμπούνης, ο διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Ηλ. Καραμέτος, ο επικεφαλής των κλινικών covid Χαρ. Μάνδρος, η πρόεδρος του επιστημονικού συμβουλίου Αντιγόνη Καραθάνου, ο διευθυντής της Παθολογικής Κλινικής Μ. Μεϊκόπουλος και η διευθύντρια της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας Κατερίνα Χαρανά.

Ο δεύτερος σταθμός της περιοδείας του κ. Τσίπρα θα είναι το ξενοδοχείο Παρκ, όπου στις 12.30 θα πάρει μέρος σε σύσκεψη με φορείς της τοπικής οικονομίας.

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα ακούσει τα αιτήματα των φορέων και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματός του για την οικονομία και την ανάπτυξη.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου