ΤΟΠΙΚΑ

Νύχτα θρίλερ για οδηγό ΙΧ

νύχτα-θρίλερ-για-οδηγό-ιχ-294972

Νύχτα θρίλερ η προχθεσινή για 66χρονο ημεδαπό στη Σκόπελο. Το Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητό του έφυγε δεξιά σε αριστερή στροφή και κατακρημνίστηκε σε γεφύρι στη διαδρομή από Αγνώντα για Σκόπελο, όταν έχασε τον έλεγχο, επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία. Ο οδηγός παρέμενε στο αυτοκίνητό του εγκλωβισμένος από τις 21:00 προχθές και όλο το βράδυ, καθώς δεν μπορούσε να καλέσει σε βοήθεια.

Το μαρτύριό του έληξε τελικά χθες γύρω στις 8:00, όταν φίλος του απευθύνθηκε στην Αστυνομία για βοήθεια και ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σκοπέλου. Οι πυροσβέστες κινητοποιήθηκαν άμεσα για να εντοπίσουν το ΙΧ στη διαδρομή από Αγνώντα για Σκόπελο, καθώς ο φίλος του ανέφερε ότι κινούταν στην εν λόγω διαδρομή. Βρήκαν τελικά το αυτοκίνητο στο γεφύρι που βρίσκεται στην αρχή του οικισμού του Αγνώντα γύρω στις 8:10.

Το αυτοκίνητο ήταν ακινητοποιημένο σε κάθετη πτώση. Δεν φαινόταν από τον δρόμο για να γίνει αντιληπτό από διερχόμενους οδηγούς. Το μπροστινό του μέρος ακουμπούσε στο έδαφος και το πίσω βρισκόταν στον αέρα. Είχε πέσει στο κενό από ύψος πέντε – έξι μέτρων.

Ο οδηγός ανέφερε ότι δεν μπορούσε να φθάσει το κινητό του για να καλέσει σε βοήθεια. Ξεπάγιασε από το κρύο, ενώ ενημέρωσε ότι είχε αφόρητους πόνους στα πλευρά.

Οι πυροσβέστες άρχισαν άμεσα ενέργειες για τον απεγκλωβισμό του που ολοκληρώθηκε γύρω στις 08:40.

Ο τραυματίας παρελήφθη από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ και διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας για την παροχή πρώτων βοηθειών. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην ατυχία του στάθηκε τυχερός, καθώς δεν διαπιστώθηκε να φέρει κατάγματα ή κακώσεις από την πτώση.

Ωστόσο, επειδή πονούσε πολύ στα πλευρά κρίθηκε σκόπιμο στη συνέχεια να διακομιστεί από τη Σκόπελο στον Βόλο, με πλωτό μέσο προκειμένου να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου που κρίθηκαν απαραίτητες.

Η προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Σκοπέλου.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου