ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου για επίσκεψη Τσίπρα: Απαρέγκλιτη θέση της Δημοτικής Αρχής είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις

δήμος-βόλου-για-επίσκεψη-τσίπρα-απαρέ-296190

Ανακοίνωση για την επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα, Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, εξέδωσε ο Δήμος Βόλου, καλώντας σε συνεργασία για το καλό του τόπου.

Η ανακοίνωση αναλυτικα:

«Με αφορμή τις δηλώσεις του πρώην Πρωθυπουργού, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Αλέξη Τσίπρα, που επ’ ευκαιρία καλωσορίζουμε στην πόλη του Βόλου, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι τόσο ο ίδιος ο Δήμαρχος Βόλου, κ. Αχιλλέας Μπέος, όσο και συνολικά η Δημοτική Αρχή, ουδέποτε προχώρησαν σε ενέργειες που θα μπορούσαν να εκτιμηθούν ως υπαίτιες ενός αρνητικού κλίματος για τον ίδιο και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, παρά το γεγονός ότι εύλογα διατηρούμε μια πικρία από την αντιμετώπιση που υπήρξε στην περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.

Απαρέγκλιτη θέση της σημερινής Δημοτικής Αρχής και του ίδιου του Δημάρχου, Αχιλλέα Μπέου, είναι η καλύτερη δυνατή συνεργασία με όλες τις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις προκειμένου να εξυπηρετούνται τα συμφέροντα της πόλης και των πολιτών, χωρίς κομματικές εξαρτήσεις και αγκυλώσεις και χωρίς οποιουδήποτε είδους συναλλαγές.

Η αυτοδιοικητική μας παράταξη συγκροτήθηκε και συνεχίζει να λειτουργεί χωρίς καμία κομματική στήριξη και το ίδιο θα πράττει και στο μέλλον. Στο πλαίσιο αυτό συνομιλεί και συνεργάζεται με όλους, όσοι το επιθυμούν, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με αποκλειστικό γνώμονα την ανάπτυξη και την προοπτική μετεξέλιξης του Βόλου σε μια σύγχρονη, ευρωπαϊκή πόλη».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου