Μικροί «πυροσβέστες» εν δράσει

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-25, 10:50:41
Μικροί «πυροσβέστες» εν δράσει

Συναρπαστική εμπειρία αποτέλεσε για τους μικρούς μαθητές του νηπιαγωγείου «Μικρό πανεπιστήμιο» η γνωριμία με το έργο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου. Μετά από πρόσκληση της διεύθυνσης του νηπιαγωγείου, η Πυροσβεστική με πυροσβεστικό όχημα συμμετείχε στην ενημερωτική δράση, με τα παιδιά να υποδέχονται γεμάτα ενθουσιασμό τους πυροσβέστες στο σχολείο τους.

Η δράση πραγματοποιήθηκε χθες στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας «οι βοηθοί της κοινωνίας» που υλοποιεί το νηπιαγωγείο, με άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου να ενημερώνουν τα παιδιά για το έργο της Υπηρεσίας, δίνοντας, παράλληλα, συμβουλές για την προστασία τους και τα βήματα που πρέπει να ακολουθούνται σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην αυλή του σχολείου, με τα παιδιά να δηλώνουν γνώστες του τηλεφωνικού αριθμού κλήσης για την πυροσβεστική, ενώ παράλληλα είχαν την ευκαιρία να επιβιβαστούν στο πυροσβεστικό όχημα, με τη βοήθεια των πυροσβεστών, συμμετέχοντας σε δράση πυρόσβεσης.

Με έκδηλο ενθουσιασμό συμμετείχαν τα παιδιά στην ενημερωτική δράση και μοιράστηκαν σημαντικές εμπειρίες και κυρίως πολύτιμες συμβουλές, εξαιρετικά χρήσιμες για τα ίδια και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΓΛ. ΥΔΡ.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
2
=