ΤΟΠΙΚΑ

Περιοδεία Τσίπρα σε Λάρισα και Βόλο

περιοδεία-τσίπρα-σε-λάρισα-και-βόλο-296578

Αρχίζει από σήμερα στη Λάρισα και συνεχίζεται αύριο στον Βόλο η διήμερη περιοδεία του Αλέξη Τσίπρα, προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Τσίπρας θα έχει σειρά επαφών με παραγωγικούς φορείς, θα επισκεφτεί δομές της υγείας και θα έχει την ευκαιρία να παρουσιάσει τις προτάσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την πανδημία και την οικονομία.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά μέχρι χθες το βράδυ αναφορικά με το πρόγραμμα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Αλέξης Τσίπρας σήμερα Πέμπτη θα φτάσει το μεσημέρι στη Λάρισα. Θα έχει διάφορες επαφές, ενώ στις 7 το απόγευμα θα μιλήσει στο ξενοδοχείο Divani.

Αύριο Παρασκευή 26 Νοεμβρίου στις 11 το πρωί θα επισκεφτεί το Νοσοκομείο Βόλου. Θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση στο Αχιλλοπούλειο, τους γιατρούς και τους εργαζόμενους. Στις 12 το μεσημέρι είναι προγραμματισμένη επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην εμπορική αγορά, αν το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες. Στη 1 μετά το μεσημέρι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα έχει συναντήσεις στο ξενοδοχείο Παρκ στον Βόλο με τους εκπροσπωπους των παραγωγικών φορέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ.Τσίπρας αναμένεται να εξαπολύσει επίθεση κατά της Κυβέρνησης για τη διαχείριση της πανδημίας και θα επαναλάβει την πρότασή του για τον ορισμό υπουργού υγείας κοινής αποδοχής. Επίσης θα παρουσιάσει το πρόγραμμα του κόμματός του για το ΕΣΥ και θα καλέσει την κυβέρνηση να προχωρήσε σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού.

Επίσης θα αναφερθεί στα θέματα της οικονομίας καταλογίζοντας στην κυβέρνηση αναποτελεσματικότητα και θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την ανάσχεση των ανατιμήσεων και της ενεργειακής φτώχειας, καθώς επίσης τις προτάσεις του κόμματος για την αξιοποίηση του Ταμείου Ανάκαμψης.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου