Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για του ηλικιωμένους των δομών φροντίδας

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-24, 20:15:11
Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από το ΚΕΚΠΑ-ΔΙΕΚ για του ηλικιωμένους των δομών φροντίδας

Φέτος  και τηρώντας όλα τα μέτρα ασφάλειας και προστασίας της δημόσιας υγείας, η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, με προτροπή και οργάνωση από την Πρόεδρο του ΔΣ κα Χάλαρη Σοφία, θα οργανώσει για τους ηλικιωμένους – ωφελούμενους των δομών, γιορτές μέσα στις δομές Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων (Κ.Η.Φ.Η).

Όπως κάθε χρονιά η ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ θα είναι κοντά στους ανθρώπους που αυτό που κυρίως έχουν ανάγκη είναι η συντροφιά. Ας φροντίσουμε να είμαστε όλοι δίπλα στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας και να τους κάνουμε δώρο τη στοργή και τη αγάπη μας, επισημαίνει η ανακοίνωση.

Να υπενθυμίσουμε ότι τα Κ.Η.Φ.Η είναι δομές συγχρηματοδοτούμενες από την Ευρωπαϊκή Ένωση και την Ελλάδα στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ – ΕΝΕΡΓΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ» με τίτλο «ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΤΡΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΩΝ (Κ.Η.Φ.Η) ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ», οι οποίες αποτελούν ένα χώρο ημερήσιας φιλοξενίας ατόμων με κινητικά ή ψυχοκοινωνικά προβλήματα. Βασικός σκοπός των δομών είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής των ηλικιωμένων και η παραμονή τους στο φυσικό και οικογενειακό περιβάλλον καθώς και η διατήρηση μιας φυσιολογικής και εργασιακής ζωής των μελών του συγγενικού περιβάλλοντος που ασχολούνται με τη φροντίδα των ατόμων αυτών, τα οποία δεν μπορούν να αυτοεξυπηρετηθούν απόλυτα.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στα παρακάτω τηλέφωνα:

Κ.Η.Φ.Η Αγριάς, Α. Παπανδρέου 2 & Δημοκρατίας τηλ. 24280-91040.

Κ.Η.Φ.Η Βόλου, Γιαννιτσών 2 με Μητροπολίτου Γρηγορίου τηλ. 24210-35578.

Κ.Η.Φ.Η Ν. Αγχιάλου, Ελληνικής Αεροπορίας 27 τηλ. 24280 – 78182

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
1
+
8
=