ΤΟΠΙΚΑ

Παραμένει το θρίλερ με τον θάνατο του  51χρονου από τα Κάτω Λεχώνια

παραμένει-το-θρίλερ-με-τον-θάνατο-του-299512

Το πόρισμα της νεκροψίας δεν «φώτισε» την υπόθεση, σήμερα η κηδεία του άτυχου άνδρα

Ο περαιτέρω εργαστηριακός έλεγχος θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του 51χρονου Κώστα Παπασακελλαρίου, από τα Κάτω Λεχώνια, ο οποίος πέθανε το Σάββατο στο Γενικό Νοσοκομείου Βόλου, περίπου μία ώρα μετά την εισαγωγή του στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών.

Η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε χθες στη σορό του δεν «φώτισε» τα πράγματα, με την αρμόδια υπηρεσία στο πόρισμά της να επισημαίνει ότι πρέπει να συνεχιστεί ο εργαστηριακός έλεγχος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές.

. Η οικογένειά του άτυχου 51χρονου αρνείται ότι η αιτία θανάτου ήταν τα παθολογικά αίτια, όπως υποστηρίζουν οι γιατροί του Νοσοκομείου.

Αναφέρει ότι κατά την παραμονή του στα Επείγοντα έπεσε από φορείο, χτύπησε στον αυχένα και κατέληξε. Εντούτοις, πληροφορίες από νοσοκομειακούς κύκλους αναφέρουν ότι ο 51χρονος απώλεσε τις αισθήσεις του και είχε χαμηλό επίπεδο συνείδησης, όταν έπεσε από το φορείο κατά τη διενέργεια εξετάσεων, καθώς αντιμετώπιζε πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Πάντως, σήμερα, Τρίτη 23 Νοεμβρίου, στις 10.30 το πρωί, φίλοι και συγγενείς θα συνοδεύουν τον άτυχο άνδρα στην τελευταία του κατοικία. Η κηδεία του θα γίνει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, στα Κάτω Λεχώνια.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου