Τέσσερις συλλήψεις και πέντε λουκέτα στη Θεσσαλία σε μία εβδομάδα

Τελευταία ενημέρωση: 2021-11-23, 09:50:40
Τέσσερις συλλήψεις και πέντε λουκέτα στη Θεσσαλία σε μία εβδομάδα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι των αστυνομικών σε όλη Θεσσαλία για την εφαρμογή των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού.

Κατά την περασμένη εβδομάδα, από 15 έως 21 Νοεμβρίου, από υπηρεσίες των διευθύνσεων Αστυνομίας Λάρισας, Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας διενεργήθηκαν 13.857 έλεγχοι, εκ των οποίων 3.485 σε καταστήματα.

Συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ανεστάλη η λειτουργία πέντε καταστημάτων και συνολικά βεβαιώθηκαν 247 παραβάσεις. Από αυτές οι 222 αφορούσαν σε μη χρήση μάσκας (εργαζόμενοι, πελάτες καταστημάτων κ.λπ.), πέντε σε περιορισμό μετακίνησης, 12 για μη ανάρτηση πινακίδας μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού ατόμων και τρεις για εξυπηρέτηση υπεράριθμων πελατών σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε σχέση με το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο.

Ακόμη μία παράβαση αφορούσε σε παραβίαση των μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο διασποράς του κορονοϊού, καθώς τελούσε σε καθεστώς κατ’ οίκον περιορισμού λόγω νόσησης από τον κορονοϊό, δύο για εξυπηρέτηση πελατών εντός καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, χωρίς τα απαραίτητα πιστοποιητικά και αντίστοιχα δύο σε πελάτες που στερούνταν των απαραίτητων πιστοποιητικών.

Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας τονίζεται ότι στόχος των ελέγχων είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
4
=