ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετέχει στην 8η Athens International Tourism & Culture Expo 2021 στην Αθήνα

ο-δήμος-βόλου-θα-συμμετέχει-στην-8η-athens-international-tou-300379

Ο Δήμος Βόλου θα συμμετέχει με δικό του περίπτερο στην 8η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Πολιτισμού 2021 (Athens International Tourism & Culture Expo –AITE 2021), που θα πραγματοποιηθεί στις 25-27 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο στην Αθήνα.

H AITE αποτελεί το κορυφαίο σημείο συνάντησης των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Τουριστικές επιχειρήσεις από όλους τους κλάδους του τουρισμού παρουσιάζουν τις καινοτομίες, τις υπηρεσίες και όλες τις διεθνείς τάσεις στον τουριστικό κλάδο, δίνοντας μια μοναδική ευκαιρία για δημιουργία νέων εμπορικών συμφωνιών, με στόχο την αύξηση των πωλήσεων. Πλούσια σε παράλληλες εκδηλώσεις, Workshops και Events προσφέρει τη δυνατότητα μεγαλύτερης δικτύωσης και ανταλλαγής απόψεων με τους κορυφαίους του τουριστικού κλάδου.

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού προσκαλεί επαγγελματίες όλων των κλάδων του τουρισμού της περιοχής μας να συμμετέχουν στην Έκθεση στο περίπτερο 120 του Δήμου Βόλου, όπου θα έχουν την ευκαιρία να προβάλουν δωρεάν τις επιχειρήσεις τους και τον προορισμό Βόλος-Πήλιο, διανέμοντας το έντυπο ενημερωτικό υλικό τους και επιδιώκοντας επαγγελματικές συνεργασίες.

Η είσοδος στην Έκθεση AITE είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προχωρήσουν στην προεγγραφή τους στο σύνδεσμο https://aite.gr/el/gia-episkeptes/eggrafi-episkepti-2021/.

H AITE πραγματοποιείται με απόλυτο σεβασμό και τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων, εξασφαλίζοντας την μέγιστη δυνατή ασφάλεια για εκθέτες και επισκέπτες. Οι επαγγελματίες που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο περίπτερο του Δήμου Βόλου και όσοι συμμετέχουν σε Β2Β συναντήσεις, αλλά και οι επισκέπτες, θα πρέπει να ενημερωθούν σχετικά με το πρωτόκολλο λειτουργίας που ανακοίνωσε η AITE στον σύνδεσμο https://aite.gr/el/protokollo-leitoyrgias/.

Το ωράριο λειτουργίας της Έκθεσης είναι: Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο: 10:00-20:00 για εμπορικούς επισκέπτες & κοινό.

Παράλληλα με την Έκθεση θα πραγματοποιηθεί Διεθνές Συνέδριο για τον Αρχαιολογικό και Πολιτισμικό Τουρισμό με τίτλο «Η Αρχαιολογική και Πολιτιστική κληρονομιά μας, πόλος έλξης του Διεθνούς Τουρισμού». Στόχος του Συνεδρίου είναι η συμβολή του Ελληνικού Πολιτισμού στο τουριστικό γίγνεσθαι της χώρα μας.

Η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Γεωργία Μποντού-Τοκαλή θα εκπροσωπήσει το Δήμο Βόλου στην 8η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού & Πολιτισμού – AITE 2021 και θα συμμετέχει στο Συνέδριο πραγματοποιώντας ομιλία με τίτλο: «Η πολιτιστική κληρονομιά του Βόλου και του Πηλίου ως μοχλός τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής». Παράλληλα η Αντιδήμαρχος έχει προγραμματίσει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους τουριστικών φορέων, ενώ θα έχει επαφές με τουριστικούς πράκτορες για την προώθηση του προορισμού Βόλος-Πήλιο. Επίσης στα πλαίσια της Έκθεσης θα παρουσιάσει σε επαγγελματίες του τουρισμού το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των Χριστουγέννων 2021 του Δήμου Βόλου και οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν και να παραλάβουν το χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα από το περίπτερο του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου