ΤΟΠΙΚΑ

«Η γυναίκα μου δεν ήταν αρνήτρια, φοβόταν τις παρενέργειες & δεν έκανε το εμβόλιο»

η-γυναίκα-μου-δεν-ήταν-αρνήτρια-φοβότ-300773

«Η γυναίκα μου δεν ήταν αρνήτρια. Πίστευε στον κορονοϊό και ελάμβανε όλα τα μέτρα προστασίας. Φοβόταν όμως τις παρενέργειες του εμβολίου και δεν το έκανε», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ χθες ο σύζυγος της 53χρονης καθηγήτριας Αγγλικών που κατέληξε στο Νοσοκομείο Βόλου, μετά από σοβαρές επιπλοκές της νόσου.

«Όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν δεν έχουν καμία βάση», συνέχισε ο ίδιος για την 53χρονη καθηγήτρια Αγγλικών που διατηρούσε φροντιστήριο στη Νέα Ιωνία. Ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στους μαθητές της και όλοι είναι συγκλονισμένοι για την απώλειά της.

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η άτυχη γυναίκα παρουσίασε συμπτώματα που παραπέμπουν στον κορονοϊό, υποβλήθηκε σε τρία rapid test και ένα self test, τα οποία όμως ήταν αρνητικά. Καθησυχάστηκε λοιπόν ότι δεν είχε προσβληθεί από κορονοϊό.

Μετά από λίγες ημέρες προσβλήθηκε από κορονοϊό ο σύζυγός της. Το ζευγάρι υποβλήθηκε σε μοριακό έλεγχο που έδειξε ότι και οι δύο είναι θετικοί.

Για την άτυχη γυναίκα όμως είχαν ήδη περάσει αρκετές ημέρες. Όταν μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου είχε ήδη χαθεί πολύτιμος χρόνος. Οι γιατροί διέγνωσαν ότι η κατάσταση της υγείας ήταν ιδιαίτερα επιβαρυμένη. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών εξέπνευσε λίγες μέρες μετά, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την οικογένειά της.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου