ΤΟΠΙΚΑ

Ανακοίνωσε τρεις νεοαποκτηθέντες ο Ολυμπιακός

ανακοίνωσε-τρεις-νεοαποκτηθέντες-ο-ο-851206

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού Βόλου. Μετά από την ανακοίνωση της συνεργασίας του συλλόγου με τους ποδοσφαιριστές Γιώργο Μητσιόπουλο, Νίκο Ιορδανίδη και Κώστα Κοταρέλα οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν την απόκτηση ακόμη τριών ποδοσφαιριστών που προστίθενται στο οπλοστάσιο που θα έχει στην διάθεση του για την νέα χρονιά ο τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας.
Πρόκειται για τους Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο, Σάσα Γέλοβατς και Πέτρο Καραναστάση, με τους δύο τελευταίους να αποτελούν κλεισμένες περιπτώσεις εδώ και καιρό.
Ο 30χρονος Σωτήρης Παπαγιαννόπουλος έχει περάσει στο παρελθόν από τις ομάδες του Πιερικού, του Πατραϊκού και του Αγροτικού Αστέρα και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής έχοντας τον ρόλο του ανασταλτικού μέσου.
Επίσης ανακοινώθηκε ο Σάσα Γέλοβατς, που πέρασε πέρυσι από τον ΑΟ Τρίκαλα. Ο Σάσα Γέλοβατς είναι 26 χρονών και έχει σημειώσει οκτώ τέρματα στις 30 φετινές του εμφανίσεις, αποτελώντας τον δεύτερο σκόρερ της πρώην ομάδας του πίσω από τον Λιούμπισα Σάβιτς, ενώ μόλις μία φορά δεν ξεκίνησε στην βασική ενδεκάδα. Ο Σέρβος ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί ακόμη μία χρονιά επί ελληνικού εδάφους, όταν και φόρεσε την φανέλα του Πανηλειακού την περίοδο 2005-06 με την ομάδα του Πύργου να συμμετέχει στην Β Εθνική και τον Γέλοβατς να μετρά τότε ένα τέρμα σε 28 παρουσίες. Κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ο Σέρβος που έχει συμμετάσχει και σε ομάδα Α Εθνικής της Κροατίας ενδιέφερε τόσο τον Πιερικό, όσο και την Αναγέννηση Καρδίτσας, πριν τελικά καταλήξει στην ερυθρόλευκη οικογένεια.
Από την άλλη νέο μεταγραφικό απόκτημα αποτελεί και ο Πέτρος Καραναστάσης που ανακοινώθηκε επίσης από τους ερυθρόλευκους. Ο 29χρονος Λαρισαίος τερματοφύλακας συμμετείχε φέτος σε 31 από τα 32 παιχνίδια των Τρικάλων και αποτέλεσε φυσικά αναπόσπαστο κομμάτι της κυανέρυθρης 11άδας, ενώ έχει φορέσει στο παρελθόν και την φανέλα της Προοδευτικής για οκτώ χρόνια αλλά και της Λαμίας.
Ο ερυθρόλευκος σύλλογος βρίσκεται επίσης πολύ κοντά στην απόκτηση και άλλων ποδοσφαιριστών, όπως ο Σκρέκας που προέρχεται επίσης από τον ΑΟ Τρίκαλα, ο Βραζιλιάνος Λούκας Μάρκος Ενρίκε που αγωνιζόταν στην Καστοριά, αλλά και οι Βιτεβής, Τσιαντούλης, Πελέκης και Θεοδωρόπουλος του Πανηλειακού.
Τέλος η προετοιμασία του συλλόγου θα ξεκινήσει στις 11 Ιουλίου, οπότε και θα πραγματοποιηθεί η “πρώτη” των ερυθρόλευκων, ενώ στις 19 Ιουλίου η ομάδα θα μεταβεί στα Χάνια Πηλίου προκειμένου να πραγματοποιηθεί το δυσκολότερο μέρος της προετοιμασίας. Τις προσπάθειες των ερυθρόλευκων θα χορηγήσει η αθλητική εταιρία “Ρυma”, η οποία θα προσφέρει παράλληλα και αθλητικό υλικό στον σύλλογο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου