ΤΟΠΙΚΑ

Στασιμότητα στα διοικητικά της ΠΑΕ Νίκη

στασιμότητα-στα-διοικητικά-της-παε-νί-851206

Καμία εξέλιξη δεν σημειώθηκε χθες, όσον αφορά στο διοικητικό της ΠΑΕ Νίκη. Ως γνωστόν ο μεγαλομέτοχος Πέτρος Καϊμακάμης πρότεινε στον πρώην γενικό αρχηγό της ομάδας Αντώνη Ακτσιαλή να αναλάβει την προεδρία και να δημιουργήσει μια νέα διοίκηση που θα αποτελείται από Βολιώτες. Χθες το πρωί οι δυο άντρες μίλησαν στο τηλέφωνο και ο υποψήφιος πρόεδρος κ. Ακτσιαλής ζήτησε κάποιες εγγυήσεις για να ηγηθεί της προσπάθειας του νέου Δ.Σ. Ο κ. Καϊμακάμης από την πλευρά του, για τον οποίο κύκλοι της κυανόλευκης ομάδας αναφέρουν πώς δεν έχει ανακοινώσει την τελική του απόφαση για το αν θα απεμπλακεί από την ΠΑΕ, του είπε ότι θα του απαντήσει σύντομα, ώστε να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο που υπάρχει και να ξεκινήσει άμεσα ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν. Μέχρι αργά το βράδυ πάντως δεν υπήρξε κάποια νέα επαφή.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και να παρθούν οι τελικές αποφάσεις μια και ο χρόνος πιέζει. Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό χθες, ο Δημήτρης Μπαλάφας υπέγραψε στην Βέροια, έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση και θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σούπερ Λίγκ, ενώ ο νεαρός Παναγιώτης Μπαλαμούτης, που έχει χριστεί και διεθνής αλλά δεν εκτιμήθηκε από τη Νίκη, τη νέα σεζόν θα φοράει εκτός συγκλονιστικού απροόπτου την φανέλα του Θερμαϊκού.

Δοκιμές
Διοίκηση μπορεί να μην υπάρχει, ωστόσο οι δοκιμές νεαρών ποδοσφαιριστών ξεκινούν και ουσιαστικά ο Σταύρος Διαμαντόπουλος πιάνει από σήμερα δουλειά για την δημιουργία της νέας Νίκης, περιμένοντας και ο ίδιος με αγωνία τις εξελίξεις. Σήμερα και αύριο στις 6 μ.μ. στο Πανθεσσαλικό αρκετοί νεαροί ποδοσφαιριστές θα δώσουν «εξετάσεις» κι αν πείσουν για το ταλέντο τους θα αποκτηθούν. Συγκεκριμένα μερικοί από αυτούς που θα δοκιμαστούν είναι ο Αποστόλης Τανάγιας του Αστέρα, οι Διονύσης Αρβανίτης και Γιάννης Φλάμος που αγωνισθήκαν στην Ακρόπολη, ο Καλόγηρος που ήταν στον Κένταυρο, οι Μπλότσικας, Μπόζης, Εμμανουήλ από τους Νέους Αθλητές Νίκης, ο Γιάννης Μίλτος που έχει παίξει σε Κένταυρο, Θησέα και Αχιλλέα Φαρσάλων, ο Κώστας Χατζής από την Επανομή, ο Γιώργος Καρανικολάου, που φεύγοντας από τη Νίκη έπαιξε σε Αχαϊκή, Πατραϊκό, Λαμία, Μύκονο και Αστέρα, ο 21χρονος μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Βούλγαρης από τον Αλμυρό που ήταν διεθνής με την Νέων και που πέρσι αγωνίσθηκε στην Επανομή και πιο πριν σε Γ.Σ.Α. και Ν. Τριγλία, ο 21χρονος αμυντικός Χρήστος Καμπουρέλης που έχει αγωνισθεί Σκιάθο, Θησέα και πέρσι στον Κίσσαβο, ο 25χρονος αμυντικός Μιχάλης Ανδρωνάς από την Ευξεινούπολη, που έκανε δυο καλές χρονιές σε Δ και Γ εθνική με τον Ανδρούτσο Γραβιάς και οι πιο νεαροί Γιάννης Στέφος από την ΑΠΟΒ, Ανδρέας Τσεκούρας από τον Κεραυνό, Αγγελος Γιαννόπουλος από τον Πανιώνιο, καθώς και οι Δ. Δημητριάδης (Ερμής), Θανάσης Κοτσίλιος (Θησέας), Χρ. Ζαρίφης (Ν.Αθλ.Νικης), Νίκος Παναγιωτίδης (Αστέρας), Χρ. Παλάσκας (Ν. Αθλ. Νίκης).

Ζαβός: «Παρεξηγημένος ο Χρόνης»
Ο Κώστας Χρόνης μπορεί να παραιτήθηκε μέσω αποδοκιμασιών από τους φιλάθλους, τυγχάνει όμως της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης κάποιων ανθρώπων που τον έζησαν από κοντά. Συγκεκριμένα ο πρώην αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Νίκη κ. Απόστολος Ζαβός θέλησε να υπερασπιστεί τον πρώην πρόεδρο της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά πώς είναι «παρεξηγημένος». Μάλιστα έκανε λόγο για πόλεμο στον πρόεδρο της ΠΑΕ. Συγκεκριμένα ο κ. Ζαβός που θέλησε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μετά την άδικη όπως την χαρακτηρίζει, επίθεση των φιλάθλων προς τον κ. Χρόνη στην Γ.Σ. δήλωσε: «Τον έχω γνωρίσει αρκετά καλά αυτούς τους μήνες που συνεργαζόμαστε τον κ. Χρόνη. Σε καθημερινή βάση μας ρωτούσε πριν από κάθε απόφαση, από το πιο μικρό έως το πιο σοβαρό θέμα. Δεν λειτουργούσε αυθαίρετα και όλοι είχαμε την δυνατότητα να εκφράσουμε την γνώμη μας. Σε κάποια θέματα ήταν απόλυτα αμείλικτος, όπως το θέμα ότι ο καθένας από εμάς θα πρέπει να ασχολείται μόνο με το πόστο που του είχε ανατεθεί και έχω σαν παράδειγμα την στιγμή που μας απαγόρεψε, σε όσους δεν είχαμε θέση να βρισκόμαστε στα αποδυτήρια να μην παραβρισκόμαστε εκεί. Κάποιοι όμως τα θεωρούσαν κτήμα τους και σπίτι

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου