ΤΟΠΙΚΑ

ΣΟΚ: Σκότωσε τη μητέρα του δικηγόρου του ο 39χρονος δολοφόνος της νονάς του

σοκ-σκότωσε-τη-μητέρα-του-δικηγόρου-το-311317

Η μητέρα του, Νίκη Μηλίνη, στις 12 Αυγούστου 2009, βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στη Νέα Ιωνία Βόλου με 20 μαχαιριές. Εντοπίστηκε από τον γιο της, δικηγόρου του δράστη, Γιάννη Μηλίνη.

Η 69χρονη γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής δύο ημέρες και βρέθηκε μέσα σε λίμνη αίματος, πεσμένη μπρούμυτα στο πάτωμα ανάμεσα στο σαλόνι και την κουζίνα.

Η άτυχη γυναίκα έφερε 20 μαχαιριές στο κορμί της, ενώ η πόρτα του διαμερίσματός της δεν βρέθηκε παραβιασμένη. Η αμφίεση του θύματος και τα σερβίτσια με μπολ παγωτού στο τραπέζι μαρτυρούσαν ότι ο δολοφόνος ήταν οικείο πρόσωπο στην ίδια.

Η 69χρονη είχε ανοίξει την πόρτα στον δολοφόνο της, χωρίς να φοβηθεί ή να προβάλει αντίσταση. Ηταν χαρακτηριστικό ότι στο σώμα της δεν βρέθηκαν ίχνη πάλης, παρά αμυχές που προκλήθηκαν από τη φορά του μαχαιριού.

Η γυναίκα φιλοξένησε τον δολοφόνο στο σαλόνι της και πιθανότατα μετά από λογομαχία, καθώς αυτή κατευθυνόταν από το σαλόνι στην κουζίνα, δέχθηκε την επίθεσή του.

Στην κλειδαριά του διαμερίσματος δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης, κάτι που μαρτυρά ότι η Νίκη Μηλίνη-Τσιρογιάννη άνοιξε την πόρτα σε άτομο το οποίο γνώριζε.

Μαρτυρίες από τους γείτονες

«Η γιαγιά του δράστη έμενε από κάτω ακριβώς από τη συγχωρεμένη και εκείνος ερχόταν συνέχεια. Θυμάμαι την ημέρα που έγινε το έγκλημα, καθόμουν έξω, στην αρχή είχαν πιάσει για ύποπτο έναν Βούλγαρο αλλά μετά η υπόθεση έκλεισε», αναφέρει στο gegonotanews.gr γείτονας την Νίκης Μηλίνη που διατηρούσε κατάστημα στη Νέα Ιωνία Βόλου.

«Όταν το άκουσα έπεσα απ’ τα σύννεφα, τώρα εδώ μένει η κόρη της συγχωρεμένης, εκείνη ήταν μέρα παρά μέρα εδώ στο μαγαζί», συμπληρώνει ο ίδιος.

Σχετικά άρθρα:

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου