ΤΟΠΙΚΑ

Νέα σύνθεση της ΠΑΣΕ για την εκτροπή του Αχελώου

νέα-σύνθεση-της-πασε-για-την-εκτροπή-το-851206

Σε συνεχή εγρήγορση θα βρίσκεται η εκτελεστική γραμματεία της Πανθεσσαλικής Συντονιστικής Επιτροπής για την εκτροπή του άνω ρου του Αχελώου, η οποία συνεδρίασε προχθές προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα. Στην επιτροπή συμμετέχουν από τη Μαγνησία ο Νομάρχης κ. Απόστολος Παπατόλιας, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αλέκος Βούλγαρης, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Μαγνησίας κ. Σωκράτης Αναγνώστου και ο πρώην Νομάρχης Μαγνησίας κ. Γιάννης Πρίντζος.
Όπως εκτιμήθηκε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τελευταία υπάρχει μια προσπάθεια συκοφάντησης του έργου από τους πολέμιούς του, η οποία έχει εξυφανθεί με συνεχή δημοσιεύματα στον Τύπο εναντίον της ολοκλήρωσής του. Για το σκοπό αυτό η Επιτροπή θα βρίσκεται σε συνεχή εγρήγορση, προκειμένου να στηρίξει με κάθε τρόπο την προσπάθεια του ΥΠΕΧΩΔΕ να προχωρήσει ένα έργο υψίστης σημασίας για την οικονομία και το περιβάλλον της Θεσσαλίας.
Η νέα Εκτελεστική Γραμματεία της ΠΑΣΕ, πλέον έχει ως ακολούθως:
Πρόεδρος Λουκάς Κατσαρός, νομάρχης Λάρισας, αναπληρωτής πρόεδρος Ηλ. Βλαχογιάννης, νομάρχης Τρικάλων, αντιπρόεδρος Φώτης Αλεξάκος νομάρχης Καρδίτσας, γεν. γραμματέας Φώτης Γραβάνης, πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ Κεντρικής Ελλάδας και ταμίας Κώστας Τζανακούλης, δήμαρχος Λαρισαίων. Μέλη της Ε.Γ ορίστηκαν: ο νομάρχης Μαγνησίας Απ. Παπατόλιας, ο δήμαρχος Βόλου Αλ. Βούλγαρης, ο δήμαρχος Τρικκαίων Μιχ. Ταμήλος, ο πρόεδρος ΤΕΔΚ ν. Καρδίτσας Γ. Κωτσός, ο πρόεδρος της ΟΑΣ Θεσσαλίας Γιάννης Πατάκης, ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λάρισας Αθ. Κοκκινούλης, ο πρόεδρος ΤΕΕ ΚΔ Θεσσαλίας Ντ. Διαμάντος, ο πρόεδρος ΤΕΕ Μαγνησίας Σωκρ. Αναγνώστου, ο πρόεδρος ΤΟΕΒ Πηνειού Γ. Λαδόπουλος, ο πρώην νομάρχης Μαγνησίας Γ. Πρίντζος, ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Κ. Παπαστεργίου, ο μηχανικός Αναστ. Μπαρμπούτης και ο πρόεδρος ΔΕΒ ν. Λάρισας Κων. Γκούμας.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου