ΤΟΠΙΚΑ

Σπ. Πατέρας: Fake news ότι κλείνει ο σιδηροδρομικός σταθμός του Βόλου

σπ-πατέρας-fake-news-ότι-κλείνει-ο-σιδηροδρομ-315514

Με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, με αποκλειστική δήλωση στο taxydromos.gr, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ, Σπύρος Πατέρας, διαψεύδει σημερινά δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο που έβαλαν «λουκέτο» στον ιστορικό σιδηροδρομικό σταθμό του Βόλου, με αφορμή την προσωρινή μετακίνηση σταθμαρχών και κλειδούχου στη Λάρισα.

«Πρόκειται για fake news. Ο σιδηροδρομικός σταθμός του Βόλου δεν πρόκειται να κλείσει, ούτε τώρα, ούτε στο μέλλον. Είναι πράγματι απορίας άξιο πώς διοχετεύθηκε μία τέτοια πληροφορία χωρίς να προηγηθεί διασταύρωση», επισήμανε ο πρόεδρος του ΟΣΕ στο taxydromos.gr.

«Ο ΟΣΕ πήρε μία απόφαση να μετακινηθούν ορισμένοι εργαζόμενοι στη γειτονική Λάρισα, προκειμένου να συνδράμουν ώστε να ολοκληρωθούν άμεσα οι εργασίες σε μία εργολαβία που βρίσκεται σε εξέλιξη στην κεντρική γραμμή. Ήταν μία απόφαση που ελήφθη, ώστε να καλυφτούν τα κενά υποστελέχωσης που υπάρχουν και έχει προσωρινό χαρακτήρα», εξήγησε ο κ. Πατέρας.

Ο πρόεδρος του ΟΣΕ, εμμέσως πλην σαφώς, υπαινίχτηκε ότι όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν αναταραχή πως κλείνει ο σιδηροδρομικός σταθμός του Βόλου, δεν υπηρετούν το συμφέρον της τοπικής κοινωνίας.

«Είχαμε ενημερώσει εγκαίρως ότι θα γίνουν μετακινήσεις. Όλοι γνωρίζουν το πρόβλημα υποστελέχωσης του ΟΣΕ. Απορώ για ποιον λόγο έσπευσαν να δημιουργήσουν τετελεσμένα για ένα θέμα που δεν υφίσταται. Λυπάμαι διότι δεν αγαπούνε τον σιδηρόδρομο. Δεν προσφέρουν καλή υπηρεσία», επισήμανε χαρακτηριστικά ο κ. Πατέρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου