ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ

Τα βρόντηξαν Δαλούκας και Χαραλαμπίδης στη Νίκη Βόλου

τα-βρόντηξαν-δαλούκας-και-χαραλαμπίδ-340811

Την παραίτησή του από τη Διοίκηση της ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ ο Γιώργος Δαλούκα,ς μιλώντας στην εκπομπή των οργανωμένων φιλάθλων του Blue Club Παναγιώτης Ντοκούζης, θέτοντας πλέον εαυτόν στις υπηρεσίες της Λέσχης Φίλων Νίκης και του Ερασιτέχνη.

Ο κ. Δαλούκας τόνισε μεταξύ άλλων: «Θέλω να πω ότι η προσπάθεια που έκανα προκειμένου να φτιάξω πράγματα σε αυτή την ομάδα τελειώνει σήμερα εδώ. Τελειώνει εδώ γιατί δεν πίστευα ποτέ πως θα υπήρχε τόσο μεγάλη αντιπολιτευτική τάση. Τόσο πολύ πεζοδρόμιο και τόσα πολλά προβλήματα. Αποχωρώ για να βρει η ομάδα την ηρεμία. Η ομάδα δεν δέχθηκε ούτε μία προσφυγή.

Δεν ήμουν αχυράνθρωπος και μπροστινός κανενός. Τη Νίκη δεν την πήρε ο Δαλούκας, κάποιοι την παράτησαν στο έλεος του Κυρίου. Η ομάδα έχει ανάγκη από μόνοιασμα. Φεύγω για να ξαναρθεί το μόνοιασμα. Υπάρχει επιτακτική ανάγκη για συσπείρωση. Κάποιοι θέλουν προέδρους και μετόχους επιτυχιών. Δεν θα τους στερήσω τη χαρά» και πρόσθεσε ότι ο κυριότερος λόγος που αποχωρεί είναι για να μην καταστραφεί οικογενειακά και συνέχισε:

«Από σήμερα θέτω εαυτόν στη Λέσχη Φίλων Νίκης και στον Ερασιτέχνη. Θα παραδώσω τη σφραγίδα και τα κλειδιά της ομάδας στον κ. Ιωαννίδη. Ο πόλεμος είναι μεγάλος. Πιστεύω η Νίκη να αποτιναχθεί από τα αντίβαρα και να πάει ψηλά. Η ομάδα έχει όλο το χρόνο μπροστά της για να ανακάμψει. Ελπίζω να βοηθήσω με τη δική μου φυγή». Τέλος άφησε να εννοηθεί πως ένας ακόμη λόγος της παραίτησής του είναι για να πάρει η ΠΑΕ την επιχορήγηση από τον ΟΠΑΠ.

Παραιτήθηκε ο Χαραλαμπίδης

Την παραίτησή του μετά το παιχνίδι υπέβαλε ο προπονητής της Νίκης Απόστολος Χαραλαμπίδης δηλώνοντας αρχικά: «Δηλώνω την παραίτησή μου. Υπάρχουν πολλά προβλήματα στη Νίκη. Δεν έχω μάθει να λειτουργώ έτσι. Έχει σκάσει το στομάχι μου. Ας αποφασίσουν ποιοι είναι στην ομάδα να μας φωνάξουν και να μας πουν ότι εμείς είμαστε και αυτή είναι η λειτουργία της ομάδας. Θα είμαι ανοικτός σε συζήτηση, όταν λύσουν τις διαφορές τους. Δεν είναι κατάσταση αυτή που επικρατεί στην ομάδα για να μπορούμε να δουλέψουμε και να κάνουμε κάτι».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου