ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ

61χρονος έπεσε νεκρός σε καφετέρια στο Βελεστίνο

61χρονος-έπεσε-νεκρός-σε-καφετέρια-στο-β-335325

Ο επαγγελματίας παρελήφθη άμεσα από πλήρωμα ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ, αλλά, δυστυχώς, αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Πανικός και αναστάτωση χθες το απόγευμα σε κεντρική καφετέρια στον πεζόδρομο του Βελεστίνου. Οι χαλαρές στιγμές μετατράπηκαν σε εφιάλτη, όταν γύρω στις 16:35 άνδρας εντοπίστηκε νεκρός στην τουαλέτα του καταστήματος. Πρόκειται για τον 61χρονο επαγγελματία εγκαταστάσεων φυσικού αερίου Χρήστο Χουρμά.

Ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε χωρίς αισθήσεις από εργαζόμενη του καφέ. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου, που έσπευσε στο σημείο, τον παρέλαβε χωρίς αναπνοή και τον διακόμισε στο Κέντρο Υγείας Βελεστίνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ολα έγιναν από τη μία στιγμή άλλη. Ενώ βρισκόταν στην καφετέρια, σηκώθηκε να πάει στο μπάνιο και ξαφνικά κατέρρευσε μετά από ανακοπή καρδιάς. Βλέποντας ότι αργούσε να επιστρέψει, εργαζόμενη τον αναζήτησε. Κανένας δεν φανταζόταν τις εφιαλτικές στιγμές που θα ακολουθούσαν.

Η κοπέλα από το κατάστημα έντρομη άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ειδοποιήθηκε αμέσως το ΕΚΑΒ.

Στο σημείο έσπευσε για βοήθεια πλήρωμα ασθενοφόρου. Το πλήρωμα παρέλαβε τον 61χρονο και τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Στη συνέχεια η σορός του μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Ρήγα Φεραίου Χαράλαμπος Πάσχος δήλωσε συντετριμμένος. Διατηρούσε οικογενειακές σχέσεις με τον 61χρονο. Ο αιφνίδιος θάνατος του άτυχου εργολάβου σημειώθηκε στο μαγαζί του.

Ηταν ένας εξαίρετος επαγγελματίας, ένας πολύ καλός φίλος. Σύμφωνα με τον κ. Πάσχο δεν αντιμετώπιζε πρόβλημα υγείας.

Η αδερφή του ενημερώθηκε σοκαρισμένη για τον αιφνίδιο θάνατο από την Αστυνομία.

Ο Χρήστος Χουρμάς καταγόταν από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά διέμενε στον Βόλο όπου δραστηριοποιούταν επαγγελματικά στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου, εδώ και πολλά χρόνια.

Είχε την εταιρεία Thermogas στην οδό Αν. Γαζή 101και Κοραή. Λόγω της επαγγελματικής του δραστηριότητας επισκεπτόταν συχνά το Βελεστίνο, όπου είχε αναπτύξει ισχυρούς επαγγελματικούς και φιλικούς δεσμούς.

Στήριζε την τοπική ομάδα ποδοσφαίρου «Ρήγας Φεραίος» και ήταν πολύ γνωστός και αγαπητός στην περιοχή.

Το Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου συνέχιζε έως αργά τις καταθέσεις για το τι ακριβώς συνέβη. Η προανάκριση για τα ακριβή αίτια θανάτου του 61χρονου συνεχίζεται.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου