ΤΟΠΙΚΑ

Εφυγε από κορονοϊό γνωστός ιχθυέμπορος του Βόλου

εφυγε-από-κορονοϊό-γνωστός-ιχθυέμπορ-339190

Δεν έχουν τέλος οι δοκιμασίες του κορονοϊού στον Βόλο και τη Μαγνησία με πολλές οικογένειες πλέον να αντιμετωπίζουν το σκληρότερο πρόσωπο της πανδημίας όσο τα κρούσματα αυξάνονται ραγδαία. Χθες γνωστοποιήθηκε ότι απεβίωσε από Covid-19 άλλος ένας συμπολίτης.

Πρόκειται για πολύ γνωστό ιχθυέμπορο του Βόλου που «έφυγε» σε ηλικία 66 ετών. Το άγγελμα του θανάτου του πάγωσε χθες τους φίλους του και τους συνεργάτες του που είναι πάρα πολλοί, καθώς ο ελεύθερος επαγγελματίες ήταν καθιερωμένος στο εμπόριο ψαριών εδώ και πολλές δεκαετίες.

Βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, η οποία δεν μπορούσε να είναι δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου και επιπλέον δεν μπορεί να διευθετήσει τα διαδικαστικά θέματα της κηδείας, αφού το στενό συγγενικό περιβάλλον του 66χρονου νοσεί και βρίσκεται σε καραντίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ελεύθερος επαγγελματίας νοσηλευόταν στο Αχιλλοπούλειο με κορονοϊό από τις 21 Οκτωβρίου που η υγεία του επιδεινώθηκε. Ηταν ανεμβολίαστος καθώς δεν είχε κάνει καμία από τις δόσεις του εμβολίου. Η πορεία της υγείας του επιδεινώθηκε περαιτέρω παρά την φροντίδα των γιατρών και τη μάχη που έδινε ο ίδιος για να κρατηθεί στη ζωή.

Η σορός του άτυχου άνδρα κρατήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου μέχρι να τελειώσει η καραντίνα της οικογένειάς του και να μπορέσει να τελέσει την εξόδιο ακολουθία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου