Χρυσός «Αετός» «Το Ακρωτήρι»

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-28, 12:42:34
Χρυσός «Αετός» «Το Ακρωτήρι»

Σε «Αετό της Γαστρονομίας» και μάλιστα χρυσό ανέδειξαν το γνωστό τσιπουράδικο του Βόλου, «Το Ακρωτήρι», οι πιο αυστηροί κριτές, οι ίδιοι οι πελάτες του. Μόλις πρόσφατα, «Το Ακρωτήρι» έλαβε το χρυσό βραβείο και μαζί το πιστοποιητικό της πανελλήνιας διάκρισης στο πλαίσιο του διαγωνισμού, σύμφωνα με το οποίο ανήκει στο 17,64% των καλύτερων εταιρειών γαστρονομίας στην Ελλάδα.

Ο διαγωνισμός «Οι Αετοί της Γαστρονομίας» είναι μοναδική κατάταξη, στην οποία περιλαμβάνονται οι επιχειρήσεις, που χαρακτηρίζονται από την υψηλή ποιότητα υπηρεσιών, αποκλειστικά βάσει των αξιολογήσεων πελατών. Τα σχόλια των πελατών είναι η κινητήρια δύναμη στο πρόγραμμα και μοναδική κριτική επιτροπή που αξιολογεί τις εκάστοτε επιχειρήσεις. Η κατάταξη «Αετοί» δημιουργήθηκε για να επιλέγει τις πιο αγαπητές επιχειρήσεις. Για να γίνει μία επιχείρηση «Αετός», η μέση βαθμολογία της θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 8 στους 10 βαθμούς.

Το ουζερί «Το Ακρωτήρι» (Μπότσαρη 28 στον Βόλο), με βάση τα σχόλια και τις αξιολογήσεις των πελατών του, απέσπασε βαθμολογία 8,9 και αναδείχθηκε σε έναν από τους «Αετούς της Γαστρονομίας».

Τα εγκωμιαστικά σχόλια των ίδιων των πελατών, άνοιξαν τα… φτερά της επιχείρησης, που πέταξε στην κορυφή της βαθμολογίας και απέσπασε χρυσό βραβείο. «Σύμφωνα με την τελική βαθμολογία των πελατών, το Ακρωτήρι, ανήκει στο 17,64% των καλύτερων εταιρειών της γαστρονομίας στην Ελλάδα. Ο διοργανωτής του διαγωνισμού, η εταιρεία Beautiful Company, θα ήθελε να σας συγχαρεί για τη διάκρισή σας στην κατάταξη «Αετοί της γαστρονομίας. Η εταιρεία σας έλαβε συνολική βαθμολογία 8,9 βαθμούς και έτσι, είναι μέλος της ομάδας Χρυσοί Αετοί της γαστρονομίας 2021», αναφέρεται στο πιστοποιητικό που συνοδεύει το χρυσό βραβείο που έλαβε το τσιπουράδικο και το οποίο κοσμεί τους χώρους του.

Τα αδέρφια Γιάννης και Χρήστος Μπόκος αισθάνονται δικαίωση, καθώς το βραβείο αποτελεί μία αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών που προσφέρουν προς τους πελάτες τους. «Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο και για να εξελισσόμαστε», σχολίασαν τα δύο αδέρφια με αφορμή την πανελλήνια διάκριση.

 

 

 

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
7
+
1
=