ΤΟΠΙΚΑ

Με Αντώνη Μάνδαλο στον πάγκο στο πρωτάθλημα ο Ρήγας Φεραίος

με-αντώνη-μάνδαλο-στον-πάγκο-στο-πρωτά-851206

Με νέο προπονητή τον Αντώνη Μάνδαλο συνεχίζει την πορεία του στο περιφερειακό πρωτάθλημα ο Ρήγας Φεραίος, τη στιγμή που κρίση περνά ο Αστέρας Ριζομύλου. Τέλος στον Θησέα ο Νίκος Χατζηκυριακίδης θα οδηγήσει τον νεοφώτιστο σύλλογο της Αγριάς στα δύσκολα μονοπάτια του 4ου ομίλου, καθώς δεν τίθεται πλέον θέμα αποχώρησής του από τον πάγκο των πρασίνων.

Ρήγας Φεραίος
Στο πάγκο του Ρήγα Φεραίου θα βρίσκεται για την νέα σεζόν ο Αντώνης Μάνδαλος, αφού ο 45χρονος πρώην τεχνικός του Αστέρα δεν τα βρήκε με την διοίκηση της ομάδας του Ριζομύλου και έτσι δέχτηκε την πρόταση των κυανολεύκων. Τις τελευταίες ημέρες οι φήμες ήταν έντονες πως η θέση που άφησε πίσω του ο Λάκης Μπακάλης θα βρει αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Αντώνη Μάνδαλου. Έτσι και έγινε και ο πρώην πια τεχνικός του Αστέρα θα έχει το αγωνιστικό τιμόνι του συλλόγου, με αποτέλεσμα η ομάδα με έδρα το Βελεστίνο να κατακτήσει ό,τι δεν μπόρεσε τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή την άνοδο στην Γ Εθνική. Για τον νέο τεχνικό του Ρήγα προέχει πλέον το ξεσκαρτάρισμα στο έμψυχο υλικό ώστε ο ίδιος να μπορέσει να θέσει και τους νέους στόχους του συλλόγου που θα πρέπει να αρμόζουν στην ιστορία του, ενώ εξέτασε ακόμη και τις εγκαταστάσεις του συλλόγου που είναι σε άριστη κατάσταση. Ο κυανόλευκος πλέον τεχνικός θέλησε να ευχαριστήσει τόσο την διοίκηση, όσο και τους παίκτες του Αστέρα Ριζομύλου, για την κοινή προσπάθεια που κατέβαλαν τα τελευταία 3,5 χρόνια. Τέλος σήμερα αναμένεται νέα συνάντηση μεταξύ του Αντώνη Μάνδαλου και του νέου Δ.Σ. προκειμένου να συζητηθούν τα μεταγραφικά ζητήματα, αλλά και οι ανανεώσεις των συμβολαίων των παικτών που θα παραμείνουν.

Αστέρας Ριζομύλου
Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον στον σύλλογο που αποτέλεσε την έκπληξη στη φετινή σεζόν και στον 4ο όμιλο του περιφερειακού πρωταθλήματος και δεν είναι άλλη από τον Αστέρα Ριζομύλου.
Ήδη από τους κοκκινόμαυρους αποτελεί παρελθόν ο δημιουργός και τεχνικός ηγέτης Αντώνης Μάνδαλος, που δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την ομάδα στην παρακμή της, μιας και πλέον λίγοι είναι εκείνοι που ασχολούνται με τον σύλλογο. Στο Ριζόμυλο έγιναν ήδη δύο γενικές συνελεύσεις με την πρώτη να αναβάλλεται λόγω μη απαρτίας, ενώ η δεύτερη ήταν επίσης σαν να μην έγινε, αφού λιγοστά μέλη παραβρέθηκαν σε αυτή. Για τον πρόεδρο του συλλόγου Παντελή Λουφόπουλο το μέλλον της ομάδας είναι αβέβαιο και υπάρχει ακόμη και η περίπτωση ο σύλλογος να μην συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, με τις επιπτώσεις όμως να είναι
αρνητικές.

Θησέας Αγριάς
Με τον Νίκο Χατζηκυριακίδη να παραμένει στο τιμόνι του Θησέα Αγριάς και τη νέα διοίκηση να αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα, η ομάδα της Αγριάς κοιτάζει σίγουρα κάτι περισσότερο από την παραμονή. Ίσως αυτός να είναι και ο κρυφός αλλά όχι ανέφικτος στόχος των ανθρώπων που κρατούν τις τύχες της ομάδας στα χέρια τους και θέλουν τον Θησέα πρωταγωνιστή για δεύτερη συνεχή χρονιά, έστω και αν ο πήχης της δυσκολίας έχει ανέβει με την άνοδο στο περιφερειακό πρωτάθλημα. Εξ άλλου σήμερα αναμένεται να ξεκινήσουν και οι επαφές με το υπάρχον υλικό της ομάδας, προκειμένου να συζητηθεί το ενδεχόμενο ή όχι παραμονής τους, τη στιγμή που ο σύλλογος βρίσκεται και σε επαφές με ποδοσφαιριστές που είναι στο μεταγραφικό στόχαστρο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου