Κάλπες σήμερα στην εστίαση

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-26, 09:30:22
Κάλπες σήμερα στην εστίαση

Τη νέα διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Αναψυκτηρίων, Μπαρ και Εστίασης Μαγνησίας θα αναδείξουν σήμερα οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ (Π. Μελά με Αλεξάνδρας), με τις κάλπες να ανοίγουν στις 11 το πρωί και τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 2 μετά το μεσημέρι.

Συνολικά εννέα υποψήφιοι συμμετέχουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο του συλλόγου. Πρόκειται για τους (με αλφαβητική σειρά) Χρήστο Αλαμανιώτη, Αγγελο Κόκκαλη, Κωνσταντία Μητρομάρα, Αλέξανδρο Μπάιπα, Χαράλαμπο Μπιτσάκη, Γιώργο Ρεφενέ, Στέφανο Στεφάνου, Βασίλη Τσιαμήτα και Θανάση Τσιάνα.

Ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Στεφάνου, ζητεί ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του στο πρόσωπό του. «Ζήσαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας. Και πάλι όμως καταφέραμε να συσπειρώσουμε στον σύλλογο οκταπλάσιο αριθμό μελών. Τώρα πλέον πρέπει να δώσουμε δυναμική στον σύλλογο για να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση του κλάδου», αναφέρει ο κ. Στεφάνου.

Ε.Χ.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
2
+
2
=