ΤΟΠΙΚΑ

Κάλπες σήμερα στην εστίαση

κάλπες-σήμερα-στην-εστίαση-342738

Τη νέα διοίκηση του Συλλόγου Ιδιοκτητών Καφετεριών, Αναψυκτηρίων, Μπαρ και Εστίασης Μαγνησίας θα αναδείξουν σήμερα οι επαγγελματίες του κλάδου της εστίασης.

Οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία της ΟΕΒΕΜ (Π. Μελά με Αλεξάνδρας), με τις κάλπες να ανοίγουν στις 11 το πρωί και τη διαδικασία να ολοκληρώνεται στις 2 μετά το μεσημέρι.

Συνολικά εννέα υποψήφιοι συμμετέχουν στο ενιαίο ψηφοδέλτιο του συλλόγου. Πρόκειται για τους (με αλφαβητική σειρά) Χρήστο Αλαμανιώτη, Αγγελο Κόκκαλη, Κωνσταντία Μητρομάρα, Αλέξανδρο Μπάιπα, Χαράλαμπο Μπιτσάκη, Γιώργο Ρεφενέ, Στέφανο Στεφάνου, Βασίλη Τσιαμήτα και Θανάση Τσιάνα.

Ο απερχόμενος και εκ νέου υποψήφιος πρόεδρος του συλλόγου, Στέφανος Στεφάνου, ζητεί ανανέωση της εμπιστοσύνης των συναδέλφων του στο πρόσωπό του. «Ζήσαμε δύο πολύ δύσκολα χρόνια εξαιτίας της πανδημίας. Και πάλι όμως καταφέραμε να συσπειρώσουμε στον σύλλογο οκταπλάσιο αριθμό μελών. Τώρα πλέον πρέπει να δώσουμε δυναμική στον σύλλογο για να προχωρήσουμε σε επανεκκίνηση του κλάδου», αναφέρει ο κ. Στεφάνου.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου