ΤΟΠΙΚΑ

Θλίψη και στη Μαγνησία για τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά

θλίψη-και-στη-μαγνησία-για-τον-θάνατο-τ-343572

Η είδηση του θανάτου της Φώφης Γεννηματά έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Στελέχη του ΠΑΣΟΚ, μέλη του Κινήματος Αλλαγής, αλλά και στελέχη άλλων κομμάτων, μέσω τον social media εκφράζουν την ανείπωτη θλίψη τους για τον θάνατό της.

«Απέραντη θλίψη για τον χαμό ενός νέου ανθρώπου που γνώρισα μέσα από την πολιτική. Η Φώφη Γεννηματά με τον τρόπο που αντιμετώπισε το ανυπέρβλητο πρόβλημα υγείας της δίδαξε αξιοπρέπεια. Συλλυπητήρια στους οικείους και στους συνεργάτες της», αναφέρει σε ανάρτησή του ο βουλευτής Μαγνησίας και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ Χρήστος Μπουκώρος.

Τα συλλυπητήρια του για την απώλεια της προέδρου του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε επίσης ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος.

«Καλό ταξίδι, ψυχή βαθιά Φώφη Γεννηματά. Έφυγες πολύ νωρίς, αλλά παλεύοντας και προσφέροντας μέχρι το τέλος. Από σήμερα η μεγάλη οικογένεια της Δημοκρατικής Παράταξης είναι πιο φτωχή. Τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους συντρόφους της», αναφέρει.

«Η απώλεια της Φώφης Γεννηματά και μάλιστα σε νέα ηλικία και με τόσο αιφνίδιο τρόπο συγκινεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα, ανεξαρτήτως κομματικής προτίμησης. Υπήρξε μια έντιμη και ικανή πολιτικός και αφήνει μόνο θετικές εντυπώσεις πίσω της. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους οικείους της», επισημαίνει με τη σειρά του ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

«Καλό ταξίδι πρόεδρε μας. Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για ό,τι έκανες για το Κίνημα Αλλαγής και το ΠΑΣΟΚ. Όπως ο αείμνηστος πατέρας σου, Γιώργος Γεννηματάς, έτσι και εσύ θα είσαι για πάντα στην καρδιά μας». έγραψε ο Γαρύφαλλος Αντζούρης,

«Καλό ταξίδι γενναία και αγαπημένη μας Φώφη», ανέφερε ο Κώστας Αναστασίου, ενώ ο Αποστόλης Παπατόλιας την αποχαιρετά λέγοντας: «Αντίο Πρόεδρε σ’ ευχαριστούμε για όλα όσα έδωσες στο ΠΑΣΟΚ».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου