ΤΟΠΙΚΑ

Αρχαιρεσίες στην Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας

αρχαιρεσίες-στην-ενωση-ξενοδόχων-μαγ-345065

Ετήσια γενική συνέλευση και αρχαιρεσίες πραγματοποιεί η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας αύριο Δευτέρα 25 Οκτωβρίου στις 17:00 στο Domotel Xenia Volos (Πλαστήρα 1, Βόλος).

Ακολουθεί ανοιχτή εκδήλωση στις 18.30 στο Domotel Xenia Volos. Σύμφωνα με το πρόγραμμα, χαιρετισμό θα απευθύνει στην έναρξη των εργασιών η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, συμμετέχοντας διαδικτυακά.

Στη συνέχεια η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή θα μιλήσει για «Θέματα εκπαίδευσης και κοινές δράσεις Υπουργείου Παιδείας και Υπουργείου Τουρισμού» και θα ακολουθήσει χαιρετισμός από τον υφυπουργό Παρά τω Πρωθυπουργώ, Χρήστο Τριαντόπουλο, διαδικτυακά.

Αμέσως μετά ο επίτιμος πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας και αντιπρόεδρος του Ινστιτούτου Τουριστικής Ερευνας και Προβλέψεων του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Κώστας Λεβέντης θα αναπτύξει το θέμα «Το έργο και η συμβολή του ΙΤΕΠ στη στήριξη των θέσεων του ΞΕΕ».

Στο πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνονται οι τοποθετήσεις της αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας Δωροθέας Κολυνδρίνη και της αντιδημάρχου Βόλου Γεωργίας Μποντού – Τοκαλή.

Επίσης ο Γιώργος Τζεβελέκης της VIVUS HELLAS διαχείριση οργανικών αποβλήτων θα μιλήσει για το «Ολοκληρωμένο πλαίσιο για την διαχείριση των αποβλήτων». Ο Αλέξανδρος Δαμίγος, Webhotelier-RateParity CEO, με διαδικτυακή παρουσία, θα μιλήσει για «Εργαλεία online σύγκρισης τιμών και αύξησης απευθείας κρατήσεων από την ιστοσελίδα σας – Μείωση προμηθειών στην Booking.com».

Διαδικτυακά θα μιλήσει ο Yair Carmel, RateParity CMO, ISRAEL σχετικά με τις «Ενέργειες digital marketing στο Iσραήλ και εργαλείο online σύγκρισης τιμών στην ιστοσελίδα σας».

Ακολουθεί η διαδικτυακή ομιλία του Αργύρη Μπακλέζου, Verity Guest CEO. Ο κορυφαίος πάροχος λύσεων τόσο σε μεμονωμένα ξενοδοχεία, όσο και σε μεγάλες αλυσίδες για να βελτιστοποιήσουν τα λειτουργικά τους αποτελέσματα, τα έσοδα και την κερδοφορία τους και να παρέχουν εξαιρετικές εμπειρίες διεπαφής στους επισκέπτες τους, δίνει το «παρών» στην εκδήλωση.

Οπως υπογραμμίζει η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα μέτρα για την προστασία από τον Covid-19. Θα τηρηθεί είσοδος μόνο για εμβολιασμένους και νοσήσαντες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου