Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-22, 11:54:50
Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο

Στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου θα βρεθεί η Ιερή και Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας στον Βόλο, η οποία φυλάσσεται στην ομώνυμη Ιερά Μονή της Ιεράς Μητροπόλεως Φθιώτιδος. Η έλευση της Ιεράς Εικόνος εντάσσεται στο πρόγραμμα «Δημήτρια 2021», που εκπόνησε ο Ιερός Ναός ενόψει της πανηγύρεως του Αγίου Δημητρίου.

Η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Δαμάστας θα αφιχθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου την Κυριακή 24/10, στις 6μ.μ. και θα την υποδεχτούν ο Ιερός Κλήρος και  φιλόχριστος λαός στα προπύλαια του Ναού. Θα ακολουθήσει ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Μαξίμου Παπαϊωάννου, Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο.

Το πρωί της ιδίας ημέρας θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Θεοφ. Επισκόπου Ολβίας κ. Επιφανίου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Η Ιερά Εικόνα θα παραμείνει προς προσκύνηση στον Ναό έως την Κυριακή 31/10 και κατά την διάρκεια της ενταύθα παραμονής της θα εξελιχθεί πλούσιο λατρευτικό πρόγραμμα, το οποίο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος imd.gr

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
9
=