ΤΟΠΙΚΑ

Τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα για τον Ολυμπιακό

τα-περιθώρια-στενεύουν-επικίνδυνα-γι-851206

Οσο οι μέρες περνούν και εξελίξεις δεν υπάρχουν, ο κίνδυνος ο Ολυμπιακός να μην κατέβει στο πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής μπάσκετ φαντάζει πλέον πιθανό σενάριο. Ο φόβος η ομάδα να μην συμμετάσχει καν στο πρωτάθλημα εκφράζεται καθημερινά από παίκτες και διοίκηση, που βλέπουν στασιμότητα σε όλα τα θέματα και τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Σταυρίδη, να συνεχίζει να επιμένει οτι θα ασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο.
Ο κ. Σταυρίδης θέλει να… «ξεφορτωθεί» τα τμήματα του Ερασιτέχνη, μεταξύ αυτών και το ανδρικό τμήμα της καλαθοσφαίρισης, και μέχρι χθες δεν φαινόταν φως στο τούνελ. Η αναζήτηση επενδυτή και ανθρώπων που επιθυμούν να αναλάβουν τον Ερασιτέχνη, την ώρα που ο ίδιος δηλώνει αμετακίνητος στην πρόθεσή του να εγκαταλείψει όποια άλλη αρμοδιότητα μακριά από το ποδόσφαιρο, συνεχίζεται, ωστόσο τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα, αφού μένουν κάτι λιγότερο από δεκαπέντε ημέρες για την λήξη των μεταγραφών.
Ηδη δύο παίκτες από το περσινό ρόστερ, οι Ορνιθόπουλος και Παπαδόπουλος, θα συνεχίσουν στον ΟΦΗ και στην Ελευθερούπολη αντίστοιχα, ο Παναγιώτης Νάνης εξετάζει τις προτάσεις που έχει στα χέρια του καθώς δεν μπορεί να περιμένει άλλο, ενώ τρεις ομάδες διεκδικούν τον Παναγιώτη Τσώλη, που έχει δεχτεί μια πολύ καλή οικονομική πρόταση από την Κεφαλονιά (Γ΄Εθνική) και έχει επίσης πρόταση και από τον Αλιμο. Ο Βολιώτης γκαρντ βέβαια έχει ρήτρα στο συμβόλαιό του, την οποία πάντως οι ομάδες που τον διεκδικούν εμφανίζονται έτοιμες να καταβάλλουν στον Ολυμπιακό για να τον εντάξουν στο ρόστερ τους.
Η καθυστέρηση που παρατηρείται σίγουρα μόνο αρνητικές επιπτώσεις θα έχει για την ομάδα, καθώς ακόμη και επενδυτής να βρεθεί οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να αρκεστούν σε λύσεις της τελευταίας στιγμής για να επανδρώσουν το έμψυχο δυναμικό.
Ισως κανείς από τους φορείς να μην έχει πάρει μέχρι στιγμής στα σοβαρά τις θέσεις – απειλές του κ. Σταυρίδη. Επειδή όμως το παρελθόν έχει διδάξει οτι η διάλυση μιας ομάδας είναι πολύ εύκολο να συμβεί αν υπάρχει αδιαφορία, ο φίλαθλος κόσμος περιμένει οι φορείς να δείξουν επιτέλους ευαισθησία και ενδιαφέρον και να μην αφήσουν τον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό στην τύχη του…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου