Ανοιχτός ο δίαυλος με Θεσσαλονίκη

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-20, 10:18:51
Ανοιχτός ο δίαυλος με Θεσσαλονίκη

Ανοιχτός παραμένει ο δίαυλος της ακτοπλοϊκής σύνδεσης Θεσσαλονίκης και Βορείων Σποράδων, με τη συνέχιση του επιτυχημένου προγράμματος και το 2022 να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα πραγματοποίησε ο δήμαρχος Σκιάθου Θοδωρής Τζούμας στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της ΚΕΔΕ, που διοργανώθηκε το χρονικό διάστημα 14 έως 16 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Στο επίκεντρο της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Θεσσαλονίκης, ήταν η ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τα νησιά των Βορείων Σποράδων για την επόμενη θερινή περίοδο 2022 σε συνέχεια της επιτυχημένης σύνδεσης που σημειώθηκε το καλοκαίρι του 2021. Επίσης, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζητήθηκε ο προγραμματισμός κοινών δράσεων για τη συστηματική προβολή των δύο προορισμών τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στις αγορές του εξωτερικού και ιδιαίτερα στις χώρες των Βαλκανίων, που επιλέγουν ως τόπο διακοπών τους δύο προορισμούς.

Μεταξύ άλλων δρομολογήθηκε η υλοποίηση έργων στο πλαίσιο της σύμβασης συνεργασίας του Δήμου Σκιάθου με τoν Αναπτυξιακό Οργανισμό του Δήμου Θεσσαλονίκης, που αφορά στην αναβάθμιση του Δημοτικού Σταδίου Σκιάθου και στη διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και νέων παιδικών χαρών του Δήμου Σκιάθου.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, τόνισε ότι έχει θεμελιωθεί ένας δίαυλος επικοινωνίας με στόχο τη βέλτιστη επίλυση των προβλημάτων καθώς και την παράλληλη ανάπτυξη των δύο πλευρών. Η συστηματική και η περαιτέρω ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ των δύο Δήμων θα οδηγήσει σε μία νέα αναπτυξιακή τροχιά.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Σκιάθου, Θοδωρής Τζούμας, ευχαρίστησε θερμά τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, για την εξαιρετική συνεργασία και την από κοινού δρομολόγηση δράσεων με σκοπό την προβολή των προορισμών. Τόνισε, μάλιστα, ότι η σύμβαση συνεργασίας μεταξύ του Δήμου Σκιάθου και του Αναπτυξιακού Οργανισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης, ως φορέα υλοποίησης, επιβεβαιώνει την εξαιρετική αυτή συνεργασία.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
6
+
9
=