ΤΟΠΙΚΑ

Δεύτερη ευκαιρία σε 43χρονο, ο οποίος απείλησε τη σύζυγό του

δεύτερη-ευκαιρία-σε-43χρονο-ο-οποίος-απ-352274

Επέστρεψε τα ξημερώματα σπίτι και υπό την επήρεια αλκοόλ απείλησε τη σύζυγό του. Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε χθες το μεσημέρι 43χρονος Βολιώτης, κατηγορούμενος για περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Ο 43χρονος κάθισε στο εδώλιο του κατηγορούμενου και απολογήθηκε για τις πράξεις του. Κρίθηκε αθώος, επειδή η σύζυγός του είπε ότι θέλει να διατηρήσει τον γάμο της και ζήτησε να έχουν με τον κατηγορούμενο σύμβουλο γάμου.

Η πρόεδρος ανακοινώνοντας την απόφαση του δικαστηρίου επισήμανε: «Υπό τον άτυπο όρο, αλλά ουσιαστικό, ότι θα πάτε σε σύμβουλο γάμου, στηρίζεται η απόφαση αθώωσης του δικαστηρίου».

Νωρίτερα ο εισαγγελέας έδρας είχε ζητήσει την απαλλαγή του κατηγορούμενου εκφράζοντας αμφιβολίες για τον εάν τελέστηκε η πράξη.

Το περιστατικό

Η σύζυγος του κατηγορούμενου επεσήμανε ότι όταν γύρισε στο σπίτι χθες τα ξημερώματα ο 43χρονος ήταν μεθυσμένος, με αποτέλεσμα να προκληθεί φασαρία. «Με έσπρωξε, φοβήθηκα για τη ζωή μου και κάλεσα την Αστυνομία», πρόσθεσε, περιγράφοντας το καταγγελλόμενο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.

Η μάρτυρας είπε ότι έχουν επαναληφθεί παρόμοια επεισόδια στο παρελθόν, αλλά με τη βοήθεια συμβούλου γάμου είχαν καταφέρει με τον σύζυγό της να έχουν ειρηνική συνύπαρξη στο σπίτι και να μην προκύπτουν προβλήματα.

«Ολα ήταν καλά, ώσπου ήρθε ο Covid. Υποτροπίασε, ενώ η καθημερινότητά μας ήταν υπέροχη. Αν υποσχεθεί ότι θα ζητήσει και πάλι επιστημονική βοήθεια, δεν επιθυμώ την ποινική του δίωξη», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε το επεισόδιο. Είπε ότι δεν είχε σκοπό να χτυπήσει τη σύζυγό του. Ομως, όταν γύρισε στο σπίτι, όπως είπε, βρήκε την πόρτα κλειδωμένη και η σύζυγός του δεν τον άφηνε να μπει στο σπίτι.

«Συμφωνώ και εγώ να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στον γάμο μου. Δεν επιθυμώ τον χωρισμό. Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω μου. Να τα ξεχάσω», πρόσθεσε ακολούθως απολογούμενος.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου