ΤΟΠΙΚΑ

Συμμετοχή του Δήμου Βόλου στo 1o Φεστιβάλ Yachting Volos

συμμετοχή-του-δήμου-βόλου-στo-1o-φεστιβά-354654

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού συμμετείχε ως βασικός υποστηρικτής στο 1o Φεστιβάλ Yachting Volos: Θαλάσσιος Τουρισμός και Γαστρονομία που πραγματοποιήθηκε στην παραλία του Βόλου από 14 έως 17 Οκτωβρίου 2021, σε συνεργασία με το Δήμο Νοτίου Πηλίου, την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και το Σύλλογο Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης στελέχη του Τμήματος Τουρισμού Δήμου Βόλου σε συνεργασία με επαγγελματίες του τουρισμού είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και να ενημερώσουν τους επισκέπτες του Φεστιβάλ προβάλλοντας τον προορισμό Βόλος-Πήλιο. Από το χώρο του περιπτέρου διανεμήθηκαν συνολικά 6.400 τουριστικά έντυπα και ειδικότερα ταξιδιωτικοί οδηγοί, έντυπα για το yachting, αφίσες, χάρτες του Βόλου και του Πηλίου, χάρτες πεζοπορικού δικτύου ‘Pelion Routes’ κ.α., ενώ επισκέπτες και κάτοικοι ενημερώθηκαν για τις τουριστικές δυνατότητες, τις εμπειρίες και τα αξιοθέατα που προσφέρει η περιοχή μας.

Την τελευταία μέρα του Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε κλήρωση στο περίπτερο με δώρα διανυκτερεύσεις που πρόσφερε ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Ενοικιαζομένων Δωματίων Μαγνησίας.

Όπως τόνισε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού κα Γεωργία Μποντού-Τοκαλή «ο Δήμος Βόλου υποστήριξε τη διοργάνωση του Φεστιβάλ καθώς οι δυο θεματικές του, τόσο ο θαλάσσιος τουρισμός όσο και η γαστρονομία, αποτελούν ειδικές μορφές τουρισμού που χαρακτηρίζουν την τουριστική εικόνα του Βόλου και του Πηλίου και ενισχύουν την τοπική μας οικονομία».

Πρόκειται για την πρώτη δια ζώσης έκθεση στην οποία συμμετείχε με δικό του περίπτερο ο Δήμος Βόλου μετά την έναρξη της πανδημίας και ακολουθεί η συμμετοχή του στην 36η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού PHILOXENIA στη Θεσσαλονίκη 12-14 Νοεμβρίου 2021.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου