Σε ψυχιατρική δομή ο 61χρονος, ο οποίος έσκιζε λάστιχα με σουγιά

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-15, 09:16:10
Τον δρόμο για ψυχιατρική δομή στα Γιαννιτσά πήρε ο 61χρονος συνοδευόμενος από αστυνομικούς μετά από την εξέτασή του στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου    
Σε ψυχιατρική δομή ο 61χρονος,  ο οποίος έσκιζε λάστιχα με σουγιά

 Χρήζει περιορισμού σε ψυχιατρική δομή είναι η γνωμοδότηση της Ψυχιατρικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου για τον 61χρονο Βολιώτη, που την περασμένη Τρίτη έσκιζε με σουγιά όλη νύχτα τα λάστιχα των γειτόνων του.

Μετά την εξέτασή του από τους ψυχίατρους στο πλαίσιο της εισαγγελικής παραγγελίας που δόθηκε, αναζητήθηκε κρεβάτι για τη νοσηλεία του και βρέθηκε κενή θέση στα Γιαννιτσά.

Ο 61χρονος μεταφέρθηκε για ακούσια νοσηλεία στην Κλινική συνοδευόμενος από αστυνομικούς.

Επισημαίνεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που θα νοσηλευτεί για τα ψυχικά θέματα που αντιμετωπίζει. Όταν ζούσε η μητέρα του και δεν ήταν μόνος, υπήρχε διαρκής μέριμνα για την πορεία της υγείας του.

Ο ίδιος απολογούμενος στο δικαστήριο για τις φθορές που είχε προκαλέσει είπε ότι έχει πάει σε 19 ψυχιατρεία και νοσηλευόταν ανά τακτά διαστήματα από μικρό παιδί.

Οπως είναι γνωστό, η δίκη του για τις φθορές ξένης ιδιοκτησίας (κατέστρεψε τα λάστιχα συνολικά 36 αυτοκινήτων) ανεστάλη, παρά την ολοκλήρωση της εξέτασης των μαρτύρων και την απολογία του ιδίου.

Το δικαστήριο επιφυλάχθηκε για την απόφαση και ζήτησαν εξέτασή του από ψυχίατρο πραγματογνώμονα προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχει καταλογισμό πράξεων.

Η εν λόγω διαδικασία είναι διαφορετική από την εξέταση στην οποία υποβλήθηκε ο 61χρονος για τον ακούσιο εγκλεισμό.

Οι παθόντες αναμένουν την πορεία της δίκης διαμαρτυρόμενοι για τα επεισόδια που προκαλεί στη γειτονιά.

Οι μάρτυρες περιέγραψαν τον 61χρονο ως τον φόβο και τρόμο της περιοχής, αφού πετάει αντικείμενα στις αυλές των γειτόνων του, κάνει επιθέσεις με μαχαίρι, κυκλοφορεί γυμνός.

Είναι χαρακτηριστική η κατάθεση μάρτυρα που ανέφερε: «Εχει αντικοινωνική και επικίνδυνη συμπεριφορά. Όταν ήμουν μικρή μας παρακολουθούσε με τα άλλα παιδιά στο φροντιστήριο, ενώ τις προάλλες με έφτυσε. Ουρεί δημόσια, βγαίνει έξω από το σπίτι του γυμνός. Ξέρει ότι κάνει κακό. Είναι επικίνδυνος. Φοβόμαστε μη φθάσουμε σε περιστατικά όπως της Μακρινίτσας».

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
3
+
9
=