Δήμος Βόλου: Διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ από τη Δευτέρα  

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-14, 11:35:56
Δήμος Βόλου: Διανομή προϊόντων  ΤΕΒΑ από τη Δευτέρα   

Διανομή προϊόντων του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ/FEAD θα πραγματοποιεί ο Δήμος Βόλου από τη ερχόμενη Δευτέρα 18 έως την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου.

Με ανακοίνωσή του, ενημερώνει ότι η διανομή θα γίνεται καθημερινά εκτός Σαββατοκύριακου και της αργίας της 28ης Οκτωβρίου και ώρες από τις 09:00 έως τις 14:30 στον χώρο πλησίον του Κοινωνικού Παντοπωλείου (Δ/νση: Ολυμπιονίκη Αγνώντα με Κουρουνιώτη κτίριο Κάραγατς).

Ωφελούμενοι είναι οι δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), που έχουν δηλώσει, ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.

Κατά την παραλαβή των προϊόντων θα πρέπει να έχουν μαζί τους επίσημο έγγραφο πιστοποίησης ΑΜΚΑ και την αστυνομική τους ταυτότητα (οι ημεδαποί) ή το διαβατήριο (οι αλλοδαποί).

Εάν η παραλαβή δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί για σοβαρούς λόγους από τον ωφελούμενο ή μέλος της οικογένειάς του, τα προϊόντα μπορεί να παραλάβει τρίτο πρόσωπο, προσκομίζοντας εξουσιοδότηση με το γνήσιο υπογραφής.

Τα είδη που θα διανεμηθούν είναι: ζυμαρικά, όσπρια, λάδι, τυρί φέτα, βόειο κρέας, χοιρινό κρέας, σαμπουάν, υγρό γενικής χρήσης & μωρομάντιλα.

Τονίζεται ότι οι διανομές θα πραγματοποιούνται τηρώντας αυστηρά τους κανονισμούς ατομικής υγιεινής και τις οδηγίες – μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας για την πρόληψη της διασποράς του COVID-19, που έχουν τεθεί από την κείμενη νομοθεσία.

Για το λόγο αυτό, οι ωφελούμενοι θα προσέρχονται στον χώρο της διανομής μόνο κατόπιν ραντεβού, που θα καθορίζεται από την αρμόδια υπηρεσία και θα ενημερώνονται μέσω sms ή τηλεφωνικής επικοινωνίας στα τηλέφωνα, που έχουν δηλώσει στο ΚΕΑ.

Επίσης, είναι υποχρεωτικό να φορούν την προστατευτική τους μάσκα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2421048846 & 2421353140-141.

 

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
9
+
9
=