ΤΟΠΙΚΑ

Παράδοση μόνιτορ για ασθενείς στην 32η Ταξιαρχία Πεζοναυτών    

παράδοση-μόνιτορ-για-ασθενείς-στην-32η-363930

Μόνιτορ ασθενών ζωτικών λειτουργιών, το οποίο πρόσφατα παραχωρήθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας προς την Ένωση Στρατιωτικών Βόλου με σκοπό να τοποθετηθεί στην 32η ΤΑΞΠΝ στο Βόλο και να εξυπηρετεί, αν απαιτηθεί, τόσο τα μόνιμα στελέχη και τους στρατιώτες που υπηρετούν, όσο και για την ευρύτερη περιοχή εν γένει, παρέδωσαν χθες στον διοικητή της 32ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών η αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας Δωροθέα Κολυνδρίνη και εκπρόσωποι της Ενωσης.

Ο διοικητής της Ταξιαρχίας Δημ. Δρόσος και ο ιατρός της Ταξιαρχίας παρέλαβαν το μόνιτορ εκφράζοντας τις ευχαριστίες τους προς την περιφέρεια Θεσσαλίας και την Ένωση τονίζοντας τον κοινωνικό χαρακτήρα της δωρεάς.

Σε δηλώσεις της η κ. Κολυνδρίνη ανέφερε πως « θωρακίζουμε εμπράκτως το σύστημα υγείας στη συγκεκριμένη περιοχή της Νέας Ιωνίας χορηγώντας ιατρικό εξοπλισμό, που είναι αναγκαίος στο προσωπικό που υπηρετεί και στην ευρύτερη περιοχή της Νέας Ιωνίας. Βρισκόμαστε κοντά σε πρωτοβουλίες φορέων με δραστηριότητες συλλογικής και κοινωνικής ωφέλειας για τα μέλη τους, εν προκειμένω το στρατιωτικό προσωπικό, καθώς και προς το ευρύτερο κοινωνικό γίγνεσθαι στην περιφέρειά μας».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου