ΤΟΠΙΚΑ

Αναβλήθηκε η δίκη για επεισόδιο στο Πήλιο με θανάσιμο τραυματισμό  

αναβλήθηκε-η-δίκη-για-επεισόδιο-στο-πή-364069

Αναβλήθηκε χθες από το Μικρό Ορκωτό Κακουργιοδικείο Λάρισας η δίκη 31χρονου αλλοδαπού, που κατηγορείται για θανατηφόρα σωματική βλάβη το 2018 σε περιοχή του Πηλίου.

Στη δίκη δεν παρευρέθηκαν δύο σημαντικοί μάρτυρες για την ακροαματική διαδικασία.

Ο 31χρονος κατηγορούταν αρχικώς για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και στην πορεία η κατηγορία που αντιμετωπίζει μετατράπηκε σε θανατηφόρα σωματική βλάβη, καθώς ο πατριός του απεβίωσε.

Πρόκειται για το επεισόδιο που σημειώθηκε στις 6 Αυγούστου 2018. Μετά τη συμπλοκή ο πατριός του νοσηλεύτηκε σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Πήρε εξιτήριο, εισήχθη εκ νέου για νοσηλεία, ταλαιπωρήθηκε πολύ με την υγεία του και τελικά τρεις μήνες μετά απεβίωσε.

Ο 31χρονος τραυμάτισε θανάσιμα όπως αποδείχτηκε τον 68χρονο κατά τη διάρκεια καβγά για την απόλυσή του.

Ο άτυχος άνδρας είχε καταθέσει ότι τον έσπρωξε πάνω σε πόρτα, με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα πλευρά. Από το δυνατό χτύπημα είχε θρυμματιστεί η τζαμαρία πόρτας, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά δύο γυναίκες που ήταν μπροστά στο επεισόδιο.

Επισημαίνεται ότι μετά την απολογία του ο 31χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και εγγυοδοσία 10.000 ευρώ.

Απολογούμενος στον ανακριτή ο κατηγορούμενος είχε αρνηθεί τις κατηγορίες και είχε αποδώσει τον τραυματισμό του 68χρονου σε ατύχημα.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου