ΤΟΠΙΚΑ

«Ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα»  

ρίχνουν-λάσπη-στον-ανεμιστήρα-364308

Στην αντεπίθεση πέρασε χθες ο υποψήφιος πρόεδρος στον Δικηγορικό Σύλλογο Βόλου (ΔΣΒ) Βασίλης Μπακαλιάνος. Απαντώντας στο κάλεσμα του νυν προέδρου του ΔΣΒ και εκ νέου υποψήφιου προέδρου Χρήστου Στρατηγόπουλου για διενέργεια debate σημειώνει ότι ο ανθυποψήφιός του «έδειξε το επίπεδο του διαλόγου που επιθυμεί να κρατήσει, δείχνοντας ανοχή στους υποψηφίους του, που όλο αυτό το διάστημα αντί να αντιπαρατίθενται με προστάσεις, επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα περί δήθεν πολιτικών και άλλων εξαρτήσεων δικών μου».

Αναλυτικά σε ανάρτησή του σημειώνει τα εξής: «O κ. Στρατηγόπουλος χρειάστηκε ένα γραπτό κείμενο 438 (!) λέξεων, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του και να με καλέσει σε debate. Εντούτοις ο κ. Στρατηγόπουλος ό,τι είχε να πει και να δείξει ως πρόεδρος του Δ.Σ.Β., το έκανε τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα αυτή. Οι συνάδελφοι θα κρίνουν, εάν αυτό ήταν αρκετό ή όχι ή εάν θα επιλέξουν τη δική μας πρόταση και προσέγγιση.

Το επίπεδο του διαλόγου, που επιθυμεί να κρατήσει ο κ. Στρατηγόπουλος, το έδειξε με την ανοχή του σε υποψηφίους του, που όλο αυτό το διάστημα αντί να «αντιπαρατίθενται» με συγκεκριμένες προτάσεις, επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, περί δήθεν πολιτικών και άλλων εξαρτήσεων δικών μου.

Προσωπικά κάνω ντιμπέιτ με όλους τους συναδέλφους από το 2014 κάθε μέρα και οι απόψεις μου, κάθε θέση μου, για κάθε θέμα, είναι γνωστές σε όλους. Δεν πιστεύω πως πρέπει να σύρουμε τις εκλογές στην παραπολιτική και στον κιτρινισμό. Πρέπει να τις διαφυλάξουμε. Η αντιπαράθεσή μας θα πρέπει να είναι προγραμματική και επί συγκεκριμένων θέσεων.

Οι προτάσεις μας, το πρόγραμμά μας, οι θέσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσω και της ιστοσελίδας του συνδυασμού μας https://dikigorikiekinisi.gr/team/, μιας ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε με μεράκι μέσα σε λίγες ημέρες».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου