ΤΟΠΙΚΑ

Στα πράσα 22χρονος να διακινεί χασίς  

στα-πράσα-22χρονος-να-διακινεί-χασίς-364331

Στην κατάσχεση ποσότητας χασίς συνολικού βάρους 1.427,1 γραμμαρίων οδηγήθηκαν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ παρακολουθώντας διακριτικά 22χρονο Βολιώτη, ο οποίος μάλιστα δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές με παρόμοιες πράξεις.

Ολα ξεκίνησαν μετά από πληροφορίες ότι ο νεαρός διακινεί ναρκωτικά. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί τον έθεσαν σε διακριτική παρακολούθηση και προχθές το απόγευμα είδαν 21χρονο να φεύγει από το σπίτι του και να επιβιβάζεται σε ΙΧ. Τον σταμάτησαν για έλεγχο και βρήκαν επάνω του μία ποσότητα κάνναβης βάρους 4,1 γραμμαρίων.

Αμεσα προχώρησαν τότε σε έρευνα στο σπίτι του 22χρονου. Εκεί εντόπισαν και κατέσχεσαν 2 νάιλον συσκευασίες και 4 βάζα με ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 1.423 γραμμαρίων, 2 ζυγαριές ακριβείας,1 κινητό τηλέφωνο και

το χρηματικό ποσό των 2.010 ευρώ, που κατασχέθηκαν.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 22χρονο και προχθές οδήγησαν τους δύο νέους στην Εισαγγελία Βόλου. Εναντίον του 21χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για κατοχή ναρκωτικών. Ο νέος αφέθηκε ελεύθερος και θα δικαστεί σε ρητή δικάσιμο. Εναντίον του 22χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για διακίνηση χασίς.

Ο νέος παραπέμφθηκε για να απολογηθεί για τις πράξεις του στον ανακριτή Βόλου, από τον οποίο ζήτησε και πήρε προθεσμία. Στο μεταξύ, κρατείται. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να παραδέχεται την πράξη της διακίνησης. Αντίθετα, ο 21χρονος υποστήριξε ότι είχε τα ναρκωτικά για ιδία χρήση. Η Αστυνομία συνεχίζει την προανάκριση.

Κ.Μ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου