ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Στρατηγόπουλο σε Μπακαλιάνο για διενέργεια Debate

απάντηση-στρατηγόπουλο-σε-μπακαλιάν-365887

Απάντηση στο κάλεσμα του Στρατηγόπουλου, υποψηφίου για την προεδρεία του ΔΣΒ, για διενέργεια debate, ενόψει των εκλογών του Δικηγορικού Συλλόγου, εξέδωσε ο επίσης υποψήφιος για την θέση του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Βόλου, Βασίλης Μπακαλιάνος.

Αναλυτικά η απάντηση του Βασίλη Μπακαλιάνου:

“O κ. Στρατηγόπουλος χρειάστηκε ένα γραπτό κείμενο 438 (!) λέξεων, για να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του και να με καλέσει σε debate. Εντούτοις ο κ. Στρατηγόπουλος ότι είχε να πει και να δείξει ως Πρόεδρος του Δ.Σ.Β., το έκανε τα τελευταία χρόνια με την ιδιότητα αυτή. Οι συνάδελφοι θα κρίνουν εάν αυτό ήταν αρκετό ή όχι ή εάν θα επιλέξουν την δική μας πρόταση και προσέγγιση.

Το επίπεδο του διαλόγου, που επιθυμεί να κρατήσει ο κ. Στρατηγόπουλος, το έδειξε με την ανοχή του σε υποψηφίους του, που όλο αυτό το διάστημα αντί να «αντιπαρατίθενται» με συγκεκριμένες προτάσεις, επιλέγουν να ρίχνουν λάσπη στον ανεμιστήρα, περί δήθεν πολιτικών και άλλων εξαρτήσεων δικών μου.

Προσωπικά κάνω ντιμπεϊτ” με όλους τους συναδέλφους από το 2014 κάθε μέρα και οι απόψεις μου , κάθε θέση μου, για κάθε θέμα, είναι γνωστή σε όλους. Δεν πιστεύω πως πρέπει να σύρουμε τις εκλογές στην παραπολιτική και στον κιτρινισμό. Πρέπει να τις διαφυλάξουμε. Η αντιπαράθεση μας θα πρέπει να είναι προγραμματική και επί συγκεκριμένων θέσεων.

Οι προτάσεις μας, το πρόγραμμα μας, οι θέσεις θα ανακοινώνονται σταδιακά μέσω και της ιστοσελίδας του συνδυασμού μας dikigoriki e-κίνηση, μιας ιστοσελίδας που δημιουργήθηκε με μεράκι μέσα σε λίγες ημέρες”.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου