Διασύνδεση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Τελευταία ενημέρωση: 2021-10-13, 11:59:14
Διασύνδεση της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου με Κέντρο Υγείας Σκοπέλου

Στις 11 και 12 Οκτωβρίου του 2021, οι επαγγελματίες υγείας του Νέου Ειδικού  Κέντρου Ημέρας Διασύνδεσης της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Αλτσχάιμερ & Συγγενών Διαταραχών Βόλου, με μονάδες των ΟΤΑ, το οποίο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020 στον Άξονα Προτεραιότητας 2α «Ανάπτυξη και αξιοποίηση ικανοτήτων ανθρώπινου δυναμικού – Ενεργός κοινωνική ενσωμάτωση»,  πραγματοποίησαν συναντήσεις με τους επαγγελματίες υγείας του Κέντρου Υγείας και του Κέντρου Κοινότητας Σκοπέλου. 

Πιο συγκεκριμένα, την Δευτέρα 11 Οκτωβρίου, η ομάδα του Προγράμματος Διασύνδεσης συναντήθηκε με την διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Σκοπέλου κ. Σκλάβου Ρηγίνα. Συζητήθηκαν οι στόχοι και οι υπηρεσίες του Προγράμματος Διασύνδεσης και οι επαγγελματίες δεσμεύτηκαν για μελλοντική συνεργασία.

Την ίδια μέρα, στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας Σκιάθου, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση και διασύνδεση με την Κοινωνική Λειτουργό της δομής, κ. Περίσση Μαρία. Οι επαγγελματίες υγείας του Προγράμματος Διασύνδεσης ανέλυσαν την ανάγκη για συνεργασία μεταξύ των δομών για την εξυπηρέτηση των κατοίκων του νησιού και δημιουργήθηκε πλάνο δράσεων και συνεργασίας.

Το Νέο Ειδικό  Κέντρο Ημέρας Διασύνδεσης με μονάδες των ΟΤΑ παρέχει όλες τις υπηρεσίες τους ΔΩΡΕΑΝ  και τηρεί όλα τα μέτρα κατά της πανδημίας του Covid19.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στις: Εύα Μπαχλαβά, νευρολόγο, Κωνσταντίνα Αποστολίνα, ψυχολόγο, Αίγλη Τσιαμασφύρη, κοινωνική λειτουργό, καθημερινά 09:00 - 13:00, Τοπάλη 7 – Ιάσονος, Βόλος - 4ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2421102323.

Ακολουθήστε τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ στο GOOGLE NEWS για άμεση ενημέρωση.
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον Βόλο, την Μαγνησία, την Ελλάδα και τον κόσμο
απο τον
ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ
Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
5
+
5
=